Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 στις 17:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, τον αγώνα της Καρίτσας με τον Ερμή Αμυνταίου θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Γεώργιο Κεσίσογλου και Νικόλαο Αρέστη από την Πέλλα ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Γκαραγκάνης από την Πιερία.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τον Αετό Μακρυχωρίου, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστάνας με βοηθούς τους Αναστάσιο Φράγιο και Ευστάθιο Τσεχελίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ευστάθος Φιρινίδης από την Πιερία.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας και στον αγώνα του Δία Δίου με την Ελασσόνα, θα σφυρίξει ο Στυλιανός Λεωνίδας από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους Νικόλαο Σκούτα από την Χαλκιδική και Χρήστο Μπάλα από τα Τρίκαλα, με παρατηρητή τον Δημήτριο Τζιόλα από την Λάρισα.

Αναλυτικά:

Click to access Ref_G_ethniki_matchdays_7_8_9_07-09.05.2021.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This