Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στη “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας με 3-0 την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έφτασε στο πρώτο “τρίποντο” της στο πρωτάθλημα χάρη σε γκολ του Παναγιώτου στο 7′ και του Καλογέρη στο 28′ και στο 62′ και απέχει πλέον έναν βαθμό από τη σωτηρία. Όσον αφορά στην ομάδα της Κοζάνης έμεινε στην τελευταία θέση και τους 2 βαθμούς.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 7′ με προβολή του Παναγιώτου στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα από αριστερά.

Η ομάδα της Καλαμαριάς διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλογέρη στο 28′.

Στο 62′ ο Λαμπίρης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καλογέρης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι “έγραψε” το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας (Πιερίας) με βοηθούς τους Κόττορο (Δωδεκανήσου) και Μηνούδη (Πιερίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης (Πιερίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Αμαραντίδης (45′) του Απόλλωνα και οι Νικολίτσας (47′) και Ταΐρης (73′) της ΑΕ Ποντίων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης (76′ Χατζηαθανασίου), Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας (74′ Φράγκος), Τουρσίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.
Στον πάγκο: Μαντζάρης, Καλλίας, Αρμενάκης, Σαββίδης.
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης (38′ Σέα), Τσικόπουλος (38′ Ταΐρης), Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι (65′ Ντινόπουλός), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας (85′ Τσελέπης), Κυριαλάνης (38′ Πάλλας), Φωλίνας.
Στον πάγκο: Σταυρίδης, Τσιάρας, Βοριαζίδης, Αιχμαλωτίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This