Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που στάθηκε ικανοποιητικά και απείλησε προς το τέλος του αγώνα.

Το ζητούμενο για τους αργοναύτες ήταν οι 3 βαθμοί της νίκης και η κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Καβαλιώτικου συγκροτήματος αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε τον Κολλαρά στη θέση του τραυματία Γιαλαμούδη στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ οι άλλοι δέκα ήταν οι ίδιοι που κέρδισαν τον Ολυμπιακό Βόλου. Τερματοφύλακας ο Κυρίτσης, δεξιά στην άμυνα ο Καζαντζιδης και δυο στόπερ ο Παντεκίδης με τον Στίκα.

Στη μεσαία γραμμή ο Γαβριηλίδης και ο Θωμαΐδης με τον Ορφανίδη σε ελεύθερο ρόλο. Πλάγιοι στην επίθεση ο Κόκκορης με τον Αδαμάκη και στην κορυφή της επίθεσης ο Κολλάς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ ξεκλείδωσε πολύ γρήγορα το παιχνίδι με δυο απανωτά γκολ. Ο Αδαμάκης πέτυχε το τέταρτο προσωπικό γκολ του στο πρωτάθλημα και ο Γαβριηλίδης το τρίτο. Τα πράγματα πολύ γρήγορα έγιναν ευνοϊκά για τους γηπεδούχους που με απλό ποδόσφαιρο είχαν τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα η οποία από την αρχή έπαιξε ανοιχτά.

Το φιλμ του αγώνα

4′ πλασέ του Μάνιου από κοντά, μπλοκάρει ο Κυρίτσης. Καλή φάση για τους φιλοξενούμενους

15′ από σέντρα του Κόκκορη, ο Αδαμάκης με πλασέ το 1-0

17′ ο Γαβριηλίδης το 2-0, η μπάλα βρήκε και το κάθετο δοκάρι.

32′ πάσα του Γαβριηλίδη, πλασέ του Κόκκορη μπλόκαρε ο Μένιος.

37′ σουτ του Ασλαμπάλογλου από καλή θέση άουτ

46′ Τούφας στην θέση του Μάνιου και Λουτσέρο στην θέση του Ρογγότης

50′ Κεφαλια του Αδαμάκη μπλόκαρε δύσκολα ο Μένιος

65′ Κέρθι στην θέση του Κολλά και αλλαγή σχήματος από τον Ανυφαντάκη

74′ Βακιρτζής στην θέση του Κόκκορη

76′ Ευκαιρία για τον Αλμωπό. σουτ ο Γκαλιέγκος από καλή θέση λίγο άουτ

79′ Ωραίο σουτ του Ορφανίδη ελάχιστα άουτ

80′ Αμαραντίδης και Μεντής στις θέσεις των Κολτσίδα και Πέττα

82′ Τενεκές και Παπαδόπουλος στις θέσεις των Θωμαΐδη και Στίκα

83′ Σουτ ο Γκαλιέγκος διώχνει σε κόρενρ ο Κυρίτσης

90′ Το 2-1 με πλασέ του Λουσέρο, μετά από έντονες διαμαρτυρίες αφού ο βοηθός υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ ενώ ο διαιτητής Τσιμεντερίδης πήρε την φάση πάνω του και κατοχύρωσε το γκολ

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας (82′ Τενεκές), Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (74′ Βακιρτζής), Θωμαΐδης (82′ Παπαδόπουλος), Κολλάς (65′ Κέρθι), Ορφανίδης, Αδαμάκης.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κοζάκης (60′ Μανίσογλου), Κουρούπης, Μάνιος (46′ Τούφας), Ρογγότης (46′ Λουσέρο), Γκαλιέγκος, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας (80′ Αμαραντίδης), Πέττας (80′ Μεντής), Λόμπα.

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This