Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League με τους Κατερινιώτες να μη μπορούν να “σπάσουν” τη δυσμενή παράδοση που τους θέλει να μη νικούν τους Βολιώτες από το 1998! Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ για την ομάδα της Μαγνησίας σκόραρε ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά στο 77′.

Οι Κατερινιώτες με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος έφτασαν τους 14 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην 5η θέση με 13.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τις πολλές φάσεις, ο Πιερικός ευτύχησε να προηγηθεί με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 13′ και να διαχειριστεί το προβάδισμα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν απείλησε τα καρέ του Τζήμα, παρά μόνο με ένα σουτ του Βουκελάτου στο 9′ το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο πορτιέρε της κατερινιώτικης ομάδας. Πέραν του γκολ, μία πολύ καλή ευκαιρία καταγράφηκε στο α’ μέρος και ήταν και αυτή για τον Πιερικό με το σουτ του Χαρτσιά στο 41′ να φεύγει άουτ. 

Στο β’ μέρος, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα μπήκαν πιο δυνατά και πήραν τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να έχουν την ουσία στην τελική προσπάθεια, με τον Πιερικό να αμύνεται, παίζοντας μετά το 61′ με τρεις στόπερ. 

Οι Βολιώτες εκμεταλλεύτηκαν την οπισθοχώρηση του Πιερικού, έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Φιλίποβιτς στο 76′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νικλητσιώτη και “άγγιξαν” την ολική ανατροπή στο 80′ όταν το φάουλ του Νικλητσιώτη έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζήμα. 

Ενδιάμεσα, στο 78′ ο Χαρτσιάς είχε καλό σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 83′ ο Τζούριτς πλάσαρε αλλά ο Τζήμας μπλόκαρε.

Στο 85′ ο Τοπαλίδης σούταρε αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε σε πλάγιο, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του katerinisport.gr.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Ο Χαρτσιάς με προσωπική ενέργεια από δεξιά κινήθηκε κατά μήκος της γραμμής του άουτ όμως το συρτό γύρισμά του μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
9′ Σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους η μπάλα είχε ως τελικό αποδέκτο τον Βουκελάτο που έκανε το συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Τζήμας μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
13′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, αιφνιδίασε τον Ξενοδόχοφ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του, κάνοντας το 1-0! Μια εξαιρετική έμπνευση από τον παίκτη του Πιερικού.
22′ Ωραία μπαλιά του Γκατσολάρι για τον Δεμηρτζόγλου στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, δεν έκανε καλό κοντρόλ ο παίκτης του Πιερικού δίνοντας την ευκαιρία στον Ξενοδόχοφ να βγει και να μπλοκάρει.
41′ Οι παίκτες του Πιερικού έκλεψαν τη μπάλα από το δικό τους μισό και βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση, με τον Δεμηρτζόγλου να δίνει στον Χαρτσιά που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

61′ Σέντρα Γκιοατά από δεξιά, μπλόκαρε ο Τζήμας.
69′ Ο Παπαδημητρίου έστρωσε με το κεφάλι στο Γκιοατά που έκανε το δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
76′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1.
78′ Καλό σουτ του Χαρτσιά από αριστερά, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ.
80′ Εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζήμα.
83′ Σε αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Τζούριτς έκανε το πλασέ αλλά ο Τζήμας μπλόκαρε.
85′ Σέντρα του Τακίδη από δεξιά, ο Μπουολί δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι, αυτό κατέληξε στον Τοπαλίδη που έκανε το σουτ που έδιωξε σε πλάγιο ο Ξενοδόχοφ.
87′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη από αριστερά, μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
89′ Σουτ του Τζούριτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.
90’+3′ Μετά από κόρνερ του Πιερικού από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Ίτσιο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας) με βοηθούς τους Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας). 4ος διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Κανταρτζής (17′) του Πιερικού και οι Ερέρα (52′), Παπαδημητρίου (65′) και Φιλίποβιτς (77′) του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης (61′ Τακίδης), Μακρής, Παπαδόπουλος (82′ Μπουζούκης), Ιντζόγλου, Χαρτσιάς (82′ Κριεμάντι), Δεμηρτζόγλου (75′ Μπουολί), Γκατσολάρι (61′ Ίτσιος).
Στον πάγκο: Αλεξιάδης, Κουκοδήμος Γ., Τουλίκας, Μηλιώτης.

Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοφ, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα (73′ Ρόκας), Βουκελάτος, Σκοπελίτης, Παπαδημητρίου, Ερέρα (52′ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης, Γκιοατά, Βασιλούδης (64′ Νικλητσιώτης).
Στον πάγκο: Λαδάς, Παπακώστας, Κολελά, Κατσούκης, Πατρώνης, Χολέβας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This