Επιλογή Σελίδας

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Πιερικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League (Τετάρτη 05-05, 17.00, katerinisport LIVE). Οι Κατερινιώτες, στο φινάλε του α’ γύρου θέλουν το “τρίποντο” απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, προκειμένου να εδραιωθούν στην 4η θέση του πίνακα και να βάλουν τέλος σε μια πολύ κακή παράδοση που τους θέλει να αγνοούν τη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους από το 1998!

Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Καραγκιολίδης που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τη Βέροια, κι έτσι ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του Πιερικού θα κάνει ο Τζήμας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τρίτης, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι τερματοφύλακες Αλεξιάδης και Τζήμας καθώς και οι Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Ντόσης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ιντζόγλου, Κουκοδήμος Γ., Μακρής, Μαυρίδης, Μπουζούκης, Τουλίκας, Γκατσολάρι, Ίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάντι, Μηλιώτης, Μπουόλι και Παπαδόπουλος.

Εκτός απόστολής, εκτός από τον τιμωρημένο Καραγκιολίδη έμειναν και οι Ανδρέου, Αποστολόπουλος, Γαλανόπουλος, Καρανάτσιος, Κόγιος, Κυβελίδης, Μπαβέλης, Μπενίσκος, Ροβίνας και Σκαμπαρδώνης.

Όσον αφορά στον Κυβελίδη, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έρχεται από την ΠΑΕ Πιερικός, το γεγονός ότι ο έμπειρος επιθετικός δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή έχει να κάνει με το ότι έχασε έδαφος στην προετοιμασία λόγω απουσίας του από προπόνηση, κάτι που οφειλόταν σε προσωπικό ζήτημα και θα είναι κανονικά στη διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας στα επόμενα παιχνίδια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This