Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Lazio – Genoa
Stadio Olimpico di Roma
Η Lazio θέλει να διεκδικήσει την 5η θέση όσο είναι δυνατόν και απέναντι στη Genoa μπορεί να τα καταφέρει, ωστόσο και η Genoa έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και δε θα μείνει άπραγη. Σε 9 από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,68.

Bologna – Fiorentina
Stadio Renato dall’Ara
Ούτε η Bologna ούτε η Fiorentina είναι ιδιαίτερα δυνατές στο σκοράρισμα κι επιπλέον δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο καθώς είναι και οι δύο σχετικά μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού οπότε δεν κινδυνεύουν άμεσα. Επιπλέον, στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, κατά παράδοση, σημειώνονται ελάχιστα ή και καθόλου γκολ. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,25.

Sassuolo – Atalanta
Mapei Stadium
Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές στην επίθεση κι έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Και οι δύο ομάδες, ειδικά η Atalanta θέλει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία. Σε 8 από τις 9 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Napoli – Cagliari
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli έχει το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο η Cagliari θα τα δώσει όλα για όλα προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές στην επίθεση και σκοράρουν και οι δύο αρκετά τακτικά. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,95.

Udinese – Juventus
Stadio Friuli – Dacia Arena
Τόσο η Udinese όσο και η Juventus στα τελευταία ματς είναι από τις ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια. Μπορεί η Udinese να είναι αδιάφορη όμως η Juventus θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τη νίκη. Στις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχουν σημειωθεί το λιγότερο 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,70.

Sampdoria – Roma
Stadio Luigi Ferraris
Η Roma μετά την ήττα στο Europa League θε κάνει ό,τι μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Sampdoria. Από την άλλη πλευρά όμως η Sampdoria δεν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν τακτικά, ειδικά απέναντι σε άμυνα όπως αυτή της Roma. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,52.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (34a giornata)
13:30 Lazio – Genoa Over 2,5 Goals (1,68) 4-3 FT
16:00 Bologna – Fiorentina Under 2,5 Goals (2,25) 3-3 FT
16:00 Sassuolo – Atalanta Goal/Goal (1,59) 1-1 FT
16:00 Napoli – Cagliari Goal/Goal (1,95) 1-1 FT
19:00 Udinese – Juventus Over 2,5 Goals (1,70) 1-2 FT
21:45 Sampdoria – Roma Goal/Goal (1,52) 2-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This