Επιλογή Σελίδας

Ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 και να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-1 του Α.Ο. Σελλάνων. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Λάρισας παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας…

Από την άλλη οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα αν και ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς, στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν και έτσι στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Στο 5΄ο Μπαντής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Γόρδιου. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Γόρδιου στην περιοχή αλλά ο κ. Τασιόπουλος ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 29΄με τον Μιχάλη Τσουμάνη με προβολή να κάνει το 0-1 μετά από σέντρα ακριβείας του Γόρδιου. Ο Αετός απείλησε για πρώτη φορά στο 35΄με τον Κουμπούρα να σουτάρει και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, αυτή βρήκε στον Μπλέντι και απομακρύνθηκε.

Στο 37΄ο Κατσαμάγκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Νικολακούλη με κεφαλιά και στο 42΄ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με δράστη τον νεαρό Βησσαρίων Δρόσο με ωραίο πλασέ για το 1-1.

Στο 46΄ο Βασίλης Κατσαμάγκας με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1. Και στο 52΄ο Κυριάκος Ζησούλης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Για τους νικητές σημαντικές ευκαιρίες απώλεσαν οι Κατσαμάγκας (68΄σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Δρόσος αλλά καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα), Κολοβό (75΄) και Παπαδόπουλο (87΄) ενώ για τους ηττημένους απείλησαν οι Τσουμάνης (60΄) και Λιλολάρι (89΄).

Σοβαρός ο τραυματισμός του Στέλιου Αλεξανδρή στο γόνατο, με την οικογένεια του Αετού σύσσωμη να του αφιερώνει τη νίκη, με τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος Γ., Κουβάτα, Σαμαρά (Θεσσαλίας).

Αετός Μακρυχωρίου (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Μισιρλής, Μητάκος (32΄Μπλέντι), Ζησούλης (78′ Παπαδόπουλος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός (78΄Καλόγηρος), Αλεξανδρής (46΄λ.τ Μπάρδας), Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Δρόσος (69′ Γαγάρας).

ΑΟ Σελλάνων (Γ. Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Καλφούντζος (65΄Τατσελάρι), Ποτόσογλου, Παππάς, Μπαντής (77΄Γεωργαντζάς), Τσιαντής, Τσουμάνης, Γραμματικός (46΄Πρισακάρου), Μούρι (55΄Τζάνης), Λιλολάρι, Γόρδιος (55΄Αετόπουλος).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This