Επιλογή Σελίδας

Δυο πολύτιμους βαθμούς “πέταξε” ο Δίας Δίου που εντός έδρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΟ Φήκης, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας προηγήθηκε με γκολ του Δημηνά το 8′ και κρατούσε το “τρίποντο” μέχρι το 87′ οπότε και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Σκρέκα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 65′ με δέκα ποδοσφαιριστές, όμως παρόλα αυτά κατόρθωσαν να φύγουν αήττητοι από την έδρα του Δία, με την ισοπαλία να μοιάζει καταδικαστική για την ομάδα της Πιερίας, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Πλέον η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται στο -3 από τη σωτηρία και θα πρέπει να εμφανιστεί αισθητά βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια για να βρίσκεται και του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Τα γκολ:

8′ Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Αποστολίδης έκανε το γύρισμα από αριστερά προς την εστία της Φήκης όπου πετάχτηκε ο Δημηνάς και έκανε το 1-0.

87′ Ο Σκρέκας έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Μπαλάφα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Μπουτσίκος με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη και Φακάνα (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Μπαλάφας, Δερμίσης, Αδαμόπουλος, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γκαράτζιας, Δημηνάς, Αποστολίδης, Μητράκας, Καραμανώλας, Κυπαρίσσης.
ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Γκαντιάς, Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμάρας, Μωραΐτης, Μακρής, Ιωάννου, Νικλητσιώτης, Τσιαφίτσας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This