Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε στην “κούρσα” της κορυφής η ΑΕ Καρίτσας που με τέρματα του Κυπαρίσση στο 54′ και στο 65′ και του Αλεξίου στο 90’+3′ κέρδισε στα Τρίκαλα τα Μετέωρα με 3-0, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας παρέμεινε στο -3 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχοντας όμως κάνει το ρεπό της.

Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου είχαν τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, όμως δε μπόρεσαν να απειλήσουν τα καρέ του Βλαχάβα, με εξαίρεση ένα σουτ του Γκίκα στο 43′ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕ Καρίτσας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει το “τρίποντο” και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κυπαρίσση από το ύψος της περιοχής, έπειτα από ατομική ενέργεια του Γκίκα στο 50′.

Οι Καριτσιώτες έψαξαν το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 65′ από το σημείο του πέναλτι και πάλι με τον Κυπαρίσση. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι παίτκη των Μετεώρων έπειτα από σέντρα του Παπαϊωάννου.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕ Καρίτσας διαχειρίστηκε επιτυχώς το προβάδισμα και “σφράγισε” τη νίκη με τον Αλεξίου στο 90’+3′. Λαμπίρης και Τόλιος συνεργάστηκαν και τελικός αποδέκτης ήταν ο υψηλόσωμος φορ των Καριτσιωτών που με πλασέ “έγραψε” το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Παπαλίτσα (Καρδίτσας) και Γάκο (Φθιώτιδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μετέωρα ΑΣ: Βλαχάβας, Γεωργάκης, Τσιγαρίδας, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Φωτίκας (66′ Ντάνας), Παπαευθυμίου Π., Αλμπάνης Β. ,Παπαευθυμίου Χ. (77′ Σακελλαρίδης), Μπαλτάς (66′ Μαλάκος), Ψύρας.
ΑΕ Καρίτσας: Ζωγράφος, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (24′ λόγω τρ. Παλαιοπάνος), Τροΐρης, Ζαφειρίδης, Κυπαρίσσης (83′ Δημητρουλόπουλος), Ηλιόπουλος (59′ Τόλιος), Γκίκα (83′ Λαμπίρης), Παπαϊωάννου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This