Επιλογή Σελίδας

Ο Αλμωπός Αριδαίας είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη αλλά έμεινε τελικά στο 0-0 με τον Θεσπρωτό εντός έδρας.

Παρότι είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι ο Αλμωπός Αριδαίας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό μένοντας στο 0-0 για την 8η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League.

Ο Αλμωπός με αυτό τον βαθμό έφτασε τους έξι και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Θεσπρωτός πήγε στους 11 και είναι στην 6η θέση.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου.

Ο Θεσπρωτός απείλησε πρώτος με τον Γώγο να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Αλμωπός απάντησε με τον Κολτσίδα να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυνόμενους και κατέληξε κόρνερ.

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλμωπός είδε την κεφαλιά του Λουσέρο να χτυπάει στο δοκάρι, με τον Θεσπρωτό δυο λεπτά μετά να απαντάει με σουτ του Μπίκα να χτυπάει στο δοκάρι.

Στο 47ο λεπτό ο Λουσέρο, άργησε να πλασάρει και κόπηκε από τους αμυντικούς. Ο Αλμωπός συνέχισε να απειλεί και στο 81ο λεπτό ο Έππα έκανε το σουτ αλλά ο Κινάλης απέκρουσε. Τελικά έμεινε το 0-0 με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Βενέτης, Κουρούπης (66′ Χαντζάρας), Μάνιος, Ρογγότης (66′ Τούφας), Γκαλιέγκος (86′ Λόμπα), Μανίσογλου, Ασλάμπογλου, Κολτσίδας, Πέττας, Λουσέρο (66′ Έππας).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Γώγος (86′ Πετράκης), Διγκόζης, Ζιώγας (46′ Γκανσιέρ), Ζούρκος, Καζβιρόπουλος (72′ Πούφλης), Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας, Σαραντίδης (66′ Πέντσας), Σταυρίδης.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This