Επιλογή Σελίδας


Ο Δημήτρης Κεφαλίδης και ο Θοδωρής Κοτίδης, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στο UEFA eEuro 2021 που διεξάγεται στην πλατφόρμα της KONAMI, αγωνίζονται τη Δευτέρα 26 Απριλίου2021 για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Το ελληνικό δίδυμο σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 10ου προκριματικού ομίλου.

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα αρχίσουν στις 18:00 και το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Ολλανδία, Τσεχία, Σκοτία, Γεωργία και Λευκορωσία.

Τα αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας την 1η αγωνιστική και η βαθμολογία του ομίλου:

  • Ελλάδα-Ολλανδία: 3-1
  • Ελλάδα Τσεχία 7-3
  • Ελλάδα-Σκοτία: 5-3
  • Ελλάδα-Γεωργία 5-5
  • Ελλάδα-Λευκορωσία 11-4

Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος πενήντα πέντε ομάδες, χωρισμένες σε δέκα ομίλους. Οι δέκα πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο Λονδίνο στις 9 και 10 Ιουλίου, δηλαδή πριν τον τελικό του Euro 2020 στις 11 Ιουλίου 2021 στο Wembley. Οι δέκα δεύτερες ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε και οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου, θα πάρουν επίσης το εισιτήριο για την τελική φάση. Τα παιχνίδια διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των πέντε λεπτών (15 με 16 λεπτά μικτός χρόνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This