Επιλογή Σελίδας

Σε παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ Αμυνταίου σήμερα το απόγευμα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 3ο όμιλο τα Μετέωρα γνώρισαν την ήττα από τον τοπικό Ερμή με σκορ 2-0.

Τα Μετέωρα πλήρωσαν και σήμερα την επιθετική τους δυστοκία χωρίς όμως να κάνουν κάποια σπουδαία εμφάνιση, αλλά φάσεις δημιούργησαν οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ο Ερμής Αμυνταίου δεν παρουσίασε και κάτι αξεπέραστο, αλλά διέθετε μία μαχητική ομάδα η οποία είχε κι έναν-δύο παίκτες που έκαναν την διαφορά. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τρεις καλές στιγμές και αξιοποίησαν τις δύο.

Τα Μετέωρα δημιούργησαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες, ενώ κέρδισαν αμέτρητα στημένα όπως και κόρνερ χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν κάποια από αυτά.

Να σημειώσουμε ότι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα δεν ήταν οι Ρόμπος και Μαλάκος οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος της παραμονής γίνεται ακόμη μακρύτερος και δυσκολότερος. Βέβαια για πολλούς το τρένο ίσως να έχει χαθεί, αλλά αγωνιστικές υπάρχουν ακόμη, το θέμα είναι τα Μετέωρα να συνεχίσουν να προσπαθούν κι ότι βγει στο τέλος.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι στο 40′ αποχώρησε ως τραυματίας ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος ο οποίος χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας στον αυχένα. Μάλιστα πήγε στο Κέντρο Υγείας της Πτολεμαΐδας κι έβγαλε ακτινογραφία χωρίς όμως να δείξει κάτι το ανησυχητικό.

Το φιλμ του αγώνα

2′ Σέντρα του Ηλιάδη, ο Γιορετζίδης ήταν αφύλαχτος κι έκανε το σουτ, αλλά ο Βλαχάβας απόκρουσε.

5′ Σέντρα του Ηλιάδη, η μπάλα βγήκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Γιορετζίδης δεν την πρόλαβε.

12′ Φάουλ του Π. Παπαευθυμίου, κεφαλιά του Τσιαντούλα πέρασε μόλις άουτ.

21′ Ο Ρωμαίος από πλάγια θέση έκανε την προσπάθεια και την σέντρα, ο Γιορετζίδης από το δεύτερο δοκάρι ήταν αμαρκάριστος κι έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 ήταν γεγονός.

25′ Ο Πολυζόπουλος έστρωσε στον Β. Αλμπάνη του οποίου το σουτ πέρασε άουτ.

27′ Ο Β. Αλμπάνης έβγαλε μόνο του τον Πολυζόπουλο με τον Κοφίδη, ο οποίος όμως πλάσαρε ψηλά άουτ.

33′ Σέντρα του Τσιγαρίδα, ο Γκόβαρης προ του τερματοφύλακα, πλάσαρε μόλις άουτ.

35′ Φάουλ του Π. Παπαεθυμίου, ο Γκόβαρης βγήκε από το μαρκαρίσματα κι απέναντι από τον τερματοφύλακα πήρε την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ.

53′ Φάουλ του Π. Παπαεθυμίου, κεφαλιά του Β. Αλμπάνη κατέληξε λίγο άουτ.

68′ Σουτ του Γεωργιάδη, πέρασε άουτ.

76′ Φάουλ του Χ. Παπαευθυμίου, κεφαλιά του Β. Αλμπάνη, αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Ερμή.

96′ Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ρωμαίος έσπασε την μπάλα για τον Μάγγο ο οποίος από πολύ κοντά έκανε το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Δεμερτζή και Σηπάκη της ΕΠΣ Πέλλας.

Ερμής Αμυνταίου: Κοφίδης, Ακριτίδης, (92′ Τσορλίνης), Γεωργιάδης, Γιορετζίδης, Γιώσης (92′ Α. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης (66′ Μαυροματίδης), Λίτσος (92′ Αιχμαλωτίδης), Μυλωνάς (76′ Μάγγος), Ρωμαίος, Σεκουλίδης, Τσίτσης.

Μετέωρα: Βλαχάβας, Τσιγαρίδας, Γκόβαρης (73′ Σακελλαρίδης), Τσιαντούλας, Γεωργάκης, Π. Παπαευθυμίου, Ψύρρας (73′ Σαμούτης), Φωτίκας (73′ Ντάνας), Πολυζόπουλος (40′ λόγω τρ. Χ. Παπαευθυμίου), Β. Αλμπάνης, Μπαλτάς (61′ Α. Αλμπάνης).

Πηγή: Sports Καλαμπάκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This