Επιλογή Σελίδας

Αξιοποιώντας την εκτελεστική δεινότητα του πρώτου σκόρερ του 3ου ομίλου, του Βασίλη Κατσαμάγκα, ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε του Οικονόμου με 1-0 στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Τσαριτσάνης και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη επιστροφή στο γήπεδο αυτό για τον τεχνικό του Κώστα Kατσάρα, με την ιδιότητα του αντιπάλου της επί πενταετία ομάδας του. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι με την ήττα αυτή περιήλθαν σε δεινή θέση και το έργο της σωτηρίας τους δείχνει να δυσκολεύει πολύ. Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Φώλλα πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν.

Με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα στο 11′ απείλησαν για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι (έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια), για να “απαντήσουν” οι φιλοξενούμενοι στο 14′ με σουτ του Δρόσου που είχε την ίδια κατάληξη. Ο Κατσαμάγκας στο 16′ και ο Κολοβός στο 20′ πλησίασαν στο γκολ αλλά οι προσπάθειές τους έφυγαν έξω από το αριστερό δοκάρι του Καρκατσέλα.

Με ευθύβολο σουτ του Χατζηλιόντα στο 49′ “ξεκίνησε” το δεύτερο ημίχρονο, ενώ τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε το γκολ που έκρινε και την τύχη της αναμέτρησης: Από δεξιά ο Ζησούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Κατσάρα (0-1). Η αντίδραση των “πρασίνων” ήταν άμεση και εκφράστηκε στο 61′ με σουτ του Αρσένη που απέκρουσε ο Μισιρλής σε κόρνερ και στο 66′ με σουτ του Βλαχάκη που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Αετού. Στο 72′ καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση με φάουλ που εκτέλεσε ο Μουλτσιάς και αποκρούστηκε από την αριστερή συμβολή των δοκών των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στο 76′ απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν ο Χατζής διαμαρτυρόμενος για μη καταλογισμό φάουλ υπέρ του αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των συμπαικτών του. Στο 79′ ο Κολοβός δημιούργησε και πάλι καλές προϋποθέσεις για γκολ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Καρκατσέλα.

Με επουσιώδη λάθη η διαιτησία του Λαρισαίου Θωμά Μπουρουζίκα, που είχε ως βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα – Χρήστο Νάκα. Πέραν της αποβολής, παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Πάτσης (25′), Ντελής (41′), Μιφτάρι (67′) των γηπεδούχων και οι Λεσάι (64′), Μισιρλής (82′), Παπαδόπουλος (84′) των φιλοξενουμένων, ενώ στην φάση του Χατζή “κιτρινίστηκε” και ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου Δημήτρης Νταρής.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Καρκατσέλας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (83′ Κωνσταντινίδης), Ντελής, Πάτσης, Χατζής, Αρσένης (88′ Ποτός), Μουλτσιάς, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας, Στ.Δραχαλίβας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μητάκος, Ζησούλης (80′ Παπαδόπουλος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Σέσι, Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (88′ Μουξιός), Γιαννακόπουλος, Δρόσος (50′ Λεσάι).

Πηγή: Οικονόμος Τσαριτσάνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This