Επιλογή Σελίδας

Βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-2 γνώρισε ο Δίας Δίου από τον Ηρακλή Λάρισας, για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας υπέκυψε στις… ορέξεις των Θεσσαλών, με το παιχνίδι να… τελειώνει ουσιαστικά στο 2′, χρονικό σημείο στο οποίο το σκορ είχε γίνει ήδη 2-0, με τέρματα των Ζαφειρίου στο 1′ και Ναρίνογλου στο 2′. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής των Λαρισαίων πέτυχε άλλα δύο γκολ, στο 17′ και στο 54′, για να μειώσει σε 4-1 για τον Δία ο Γκαράτζιας στο 59′. Ο Κακαβίτσης στο 60′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1, ο Παναγιωτίδης μείωσε σε 5-2 στο 69′ ενώ το τελικό 6-2′ διαμόρφωσε ο Χρηστίδης στο 75′.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Οι παίκτες του Ηρακλή μετά τη σέντρα άλλαξαν τη μπάλα 10 φορές και μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο ο τελικός αποδέκτης Ζαφειρίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
2′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ναρίνογλου δέχθηκε την έξοχη πάσα του Γκιουρσάνη και με πλασέ ζευγάρωσε τα γκολ της ομάδας της Λάρισας.
7′ Σε αντεπίθεση για τον Δία, ο Μητράκας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
18′ ΓΚΟΛ! 3-0: Οι παίκτες των γηπεδούχων πίεσαν και έκλεψαν τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Ναρίνογλου που πέρασε και τον Μπαλάφα και “έγραψε” το 3-0.
28′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Λαζαρίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
31′ Μετά από εξαιρετική κούρσα του Ζαφειρίου, ο Ναρίνογλου δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά και έκανε το συρτό σουτ που έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.
38′ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
39′ Ο Λιόλιος πάνω στη γραμμή έκοψε το σουτ του Ναρίνογλου.
42′ Σουτ του Μπάμη, απέκρουσε με τα πόδια ο Μπαλάφας.
55′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Ναρίνογλου αξιοποίησε την πάσα του Γκιουρσάνη και διαμόρφωσε το 4-0, κάνοντας χατ τρικ.
60′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Γκαράτζιας με σουτ μείωσε σε 4-1 για τον Δία.
61′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Μπάμης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κακαβίτσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
70′ ΓΚΟΛ! 5-2: Ο Παναγιωτίδης με ωραίο σουτ έκανε το 5-2 για την ομάδα της Πιερίας.
74′ ΓΚΟΛ! 6-2: Ο Χριστίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το τελικό 6-2. Το πέναλτι κέρδισε ο Αθανασιάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τασιόπουλος Γ. με βοηθούς τους Σακκά και Τασιόπουλο Κ. (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας:
Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (56′ Χριστίδης), Στοϊνοβιτς Χ., Τάρτας (65′ Αθανασιάς), Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Μπάμης, Χατζόπουλος (46′ Καμπέρης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (79′ Παπαδάκος), Κακαβίτσης (65′ Αναδόγλου).
Δίας Δίου: Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Τσιμητρής, Λαζαρίδης (46′ Καραμανώλας), Λιόλιος, Γκαράτζιας, Μητράκας, Δημηνάς (81′ Γεωργαντάς), Φυτόπουλος (46′ Χασάπης), Παναγιωτίδης, Αποστολίδης (75′ Καραθάνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This