Επιλογή Σελίδας

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 2-1 τον ΠΟ Ελασσόνας, για την 7η αγωνιστική.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα της Πιερίας ήταν ο Σεχολάρι, στο 15′ και στο 33′. Οι Ελασσονίτες είχαν ισοφαρίσε προσωρινά στο 19′ με τον Ματούλα.

Το 1-0 έγινε στο 15′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσιαμήτα, ο Γούπος δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Σεχολάρι στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Εθνικό.

Στο 19′ ο Ματούλας με βολ πλανέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Ελασσόνας.

Στο 33′ ο Κατσιαμήτας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Χ. Καρτσαμπάς στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά τροφοδότησε τον Σεχολάρι που με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η νίκη δεν ήλθε εύκολα για την ομάδα της Πιερίας καθώς οι φιλοξενούμενοι στο β’ μέρος είχαν την υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν, με κυριότερη το μακρινό σουτ του Ματούλα στο 52′ που έφυγε δίπλα από την εστία του Καλαϊτζίδη ενώ ο ίδιος παίκτης στο 42′ είχε σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Εθνικός άντεξε και έχασε την ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 88′ όταν το σουτ του Μαργαρίτη απέκρουσε ο Γούπος.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαγού στο 83′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης με βοηθούς τους Καλινιώτη και Ζουρνατζίδη (ΕΠΣ Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Α., Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς Α., Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Χ. (46′ Παππάς), Καλαϊτζίδης Ν. (60′ Κόλλα Φ.), Σεχολάρι (Μυστρίδης), Κόλα Λ., Κατσάρας, Κατσιαμήτας (60′ Γιαζιτζόγλου Σ.), Τσενικλής (60′ Μαργαρίτης).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (Καραμούλας), Γκαντούνας (Μουστάκας), Λαγός, Προντζιόνι, Νταμπώσης, Γκαμπέτας (Τσάτσος), Φουρκιώτης, Λαζαρίδης (Μπαρλαγιάννης), Ματούλας, Καραγκούνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This