Επιλογή Σελίδας

Του Βασίλη Πολίτη

Όποιος δεν παρακολούθησε το ματς μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Αλμωπού Αριδαίας και έβλεπαν μόνο το τελικό 3-0, θα έλεγε πως οι Σερραίοι επικράτησαν εύκολα. Τα πράγματα όμως μάλλον δε είναι ακριβώς έτσι καθώς τα «λιοντάρια» ναι μεν έφτασαν στην τέταρτη σερί νίκη τους, φτάνοντας στην κορυφή την Καβάλα και τη Βέροια, όμως σε αρκετές περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο τα… χρειάστηκαν. Ένα β’ μέρος «γεμάτο» από γκολ και φάσεις και με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω σε σχέση με ένα πρώτο μέρος που δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο, πέρα από ένα σουτ του Γεωργιάδη στο 30’ που ανάγκασε τον Καραγιαννίδη να παραχωρήσει κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το β’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανσερραϊκό, καθώς στο 48’ ο Πράντο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Ένα γκολ που περισσότερο… ξύπνησε τον αντίπαλο παρά έδωσε ώθηση στους Σερραίους αφού στο 55’ ο Λουσέρο με ανάποδο ψαλίδι ανάγκασε τον Καβουσάκη να αποκρούσει εντυπωσιακά, ενώ στο 61’ το σουτ του Μάνιου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε δύσκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Αλμωπός συνέχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη εστία και στο 65’ έχασε άλλη μια μεγάλη στιγμή καθώς ο Κιουλτζόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα με τον Έππα να πιάνει την κεφαλιά σε πρώτο χρόνο και να αποκρούει ο Καβουσάκης ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Έππα απομάκρυνε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των «λιονταριών».

Ότι δεν κατάφεραν όμως οι φιλοξενούμενοι στην προηγούμενη φάση, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 70’ με τον Κόντσι να κάνει την κούρσα από τα αριστερά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Πράντο ο οποίος σε κενή εστία με προβολή σημείωσε το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα «έγραψε» στο 90+2’ ο Γκούρτσας με πολύ ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Κόντσι. Ένα ακόμα αποτέλεσμα που πανηγύρισαν οι Σερραίοι καθώς με αυτή τη νίκη τους και σε συνδυασμό με το «Χ» στο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ της Καβάλας και της Βέροιας, έπιασαν στην κορυφή τις δύο ομάδες ισοβαθμώντας μεταξύ τους.

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών
Σκόρερ: 48’, 70’ Πράντο, 90+2’ Γκούρτσας
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)
Κίτρινες: Κασμερίδης, Ζέρης, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης – Κιουλτζόπουλος, Ασλαμπαλόγλου, Έππας
Κόκκινες: –

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης, Κρητικός, Γεωργιάδης (72′ Κουτσίδης), Ολαϊτάν (46′ Κόντσι), Λουφάκης (87′ Μαρτσιόνι), Πράντο (87′ Γκούρτσας).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Βενέτης, Κολτσίδας, Κιουλτζόπουλος (72′ Πέττας), Προκοπίου (21′ λ.τ Κουρούπης), Έππας, Ασλαμπάλογλου, Ρογγότης, Γκαλιέγκος (82′ Χαντζάρας), Μάνιος (82′ Τούφας), Λουσέρο (72′ Κοζάκης).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This