Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ο Πιερικός που χάρη σε γκολ του Δεμηρτζόγλου επικράτησε με 1-0 στην Κοζάνη της τοπικής ΑΕ Ποντίων, για την 7η αγωνιστική του Βορείου ομίλου. Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πλέον 3 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκονται Καβάλα, Πανσερραϊκός και η προσεχής (Μεγάλη Τετάρτη) αντίπαλος, Βέροια.

Οι Κατερινιώτες ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, ειδικά στο α’ ημίχρονο, μπαίνοντας δυνατά και παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα με τον Δεμηρτζόγλου στο 10′. Τα πάντα όσον αφορά στην έκβαση του αγώνα θα μπορούσαν να έχουν… απλοποιηθεί αν είχε γίνει το 0-2 σε μία από τις δύο ευκαιρίες του Γκατσολάρι, στο 13′ (δοκάρι) και στο 45’+ (άουτ).

Στο β’ μέρος, η απόδοση του Πιερικού δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με το α’ μέρος, με την ομάδα της Κατερίνης να δίνει περισσότερο βάρος στη διαχείριση του προβαδίσματος, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν τα καρέ του Καραγκιολίδη που πάντως στο 81′ έδειξε την κλάση του αποκρούοντας το σουτ του Παπαδόπουλου, στην κορυφαία στιγμή των Ποντίων στην αναμέτρηση.

Θυμηθείτε το LIVE του katerinisport.gr, για την αναμέτρηση.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Χλιαρό σουτ του Βοργιατζίδη, μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Καραγκιολίδης.
10′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Χ. Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Δεμηρτζόγλου που με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Πιερικό.
13′ Ο Γκατσολάρι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ψαρρά.
18′ Πολύ καλό σουτ του Γ. Παπαδόπουλο, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Καραγκιολίδη.
45’+ Ο τερματοφύλακας Ψαρράς των Ποντίων απομάκρυνε τη μπάλα μετά από σέντρα από πλευράς Πιερικού, ο Γκατσολάρι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ σχεδόν σε κενό τέρμα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
60′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κανταρτζής πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να χτυπάει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει ξανά κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
81′ Ο Γ. Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή του Πιερικού και από τη γωνία της μικρής περιοχής πλάσαρε, όμως ο Καραγκιολίδης ήταν σε ετοιμότητα, παραχωρώντας κόρνερ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλατζής με βοηθούς τους Μανασή και Αναστασίου (Θεσσαλίας) ενώ 4η διαιτητής ήταν η Τσιοφλίκη (Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι (60′ Κυργιαλάνης), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Βοριαζίδης Κ. (60′ Ντινόπουλος), Φωλίνας.
Στον πάγκο: Τζελέπης, Βοργιαζίδης Μ., Σταυρίδης, Κουλούσιας, Αιχμαλωτίδης, Τσιάρας, Αγρογιάννης.
Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Καραγκιολίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος (80′ Μπουολί), Δεμηρτζόγλου (80′ Μηλιώτης), Κυβελίδης (69′ Τοπαλίδης), Ίτσιος (59′ Ιντζόγλου), Γκατσολάρι.
Στον πάγκο: Τζήμας, Αποστολόπουλος, Κριεμάντι, Ντόσης, Μπουζούκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This