Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο ΠΟ Φήκης που κέρδισε στην Πτολεμαΐδα με 3-0 τον Μακεδονικό Φούφα, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική.

Η νεανική ομάδα του Μακεδονικού μπήκε καλύτερα από τη Φήκη πίεσε είχε δοκάρι στο 21ο όταν σε φάουλ του Τοπάλη ο Τεντολούρης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι προδόθηκε από την άμυνα του και έτσι στο 28ο σε μια ανύποπτη φάση οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Νικηλτσιώτης με σουτ έκανε το 0-1.

Ο Φούφας σε ακόμα ένα παιχνίδι όμως είχε απέναντι του και την διαιτησία με τον κ. Θεοδωρόπουλο στο 44ο να μην δείχνει τίποτα σε χέρι του Γκαντιά μέσα στη περιοχή μετά από σέντρα του Σπανδωνίδη ενώ ούτε ο επόπτης δεν είδε τίποτα αν και είχε καθαρό πεδίο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλύτερα αλλά είδαν και πάλι τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση στο 50ο όταν σε σουτ του Αμαραντίδη η μπάλα φαίνεται να χτυπά στο χέρι του Τεντολούρη.

Στο 64ο φάουλ του Τοπάλη απέκρουσε δύσκολα ο Ντάσκας και στο 68ο σουτ του Χαραλαμπίδη ο τερματοφύλακας της Φήκης δήλωσε και πάλι παρών διώχνοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Ντάσκας έδιωξε λανθασμένα αλλά πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Δρόσος.

Στο 71ο και ενώ ο Μακεδονικός πίεζε η άμυνα του σε 3 διαδοχικές φάσεις δεν μπόρεσε να διώξει με τη μπάλα να στρώνεται στον Μακρή που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 76ο τέλος μπροστινή μπαλιά του Μακρή για τον Τσιαφίτσα που πλάσαρε τον Δημητριάδη για το 0-3.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Κοτσέριδης (Σ.Δ. Φλώρινας)

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης (81ο Καραβίτης), Καρασιούνας (58ο Μαντζόπουλος), Αμαραντίδης (73ο Παπάς), Σωτηριάδης, Παναγιωτίδης, Θεοδουλίδης (73ο Μητσόπουλος), Τοπάλης, Μαρνασίδης, Σπανδωνίδης, Καραφουλίδης (46ο Λούσιος)

Π.Ο. Φήκης: Ντάσκας, Γκαντιάς (65ο Τζέλης), Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμαράς (81ο Κούντης), Μωραίτης (81ο Στεργίου), Μακρής (81ο Κιτσόπουλος), Νικλητσιώτης, Ζέρβας (59ο Τσαγαλής), Τσιαφίτσας.

πηγή: e-ptolemeos.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This