Επιλογή Σελίδας

Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Δίας Δίου που ηττήθηκε στην Κοζάνη από το ΦΣ Κοζάνη με 2-0, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τα γκολ για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας πέτυχαν ο Μπακάλης στο 76′ και ο Πιριτζαούς στο 90′.

Έτσι, ο Δίας παρέμεινε στους 5 βαθμούς και πλέον “συγκατοικεί” εκτός από Ερμή Αμυνταίου και ΠΟ Ελασσόνας και με τη σημερινή του αντίπαλο, η οποία έχει τέσσερις αγώνες έναντι πέντε των υπολοίπων.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο LIVE του katerinisport.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες καλές φάσεις, μοιρασμένο για τα πρώτα 60′ λεπτά. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, η Κοζάνη με “σύμμαχο” και τον άνεμο ανέβασε την απόδοσή της πιέζοντας τα καρέ του Δία και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 76′ όταν ο Μπακάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση του Γκαράτζια και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπαλάφα κάνοντας το 1-0.

Τη νίκη για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας “σφράγισε” στο 90′ ο Πιριτζαούς, ο οποίος απομάκρυνε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αυτή με τη βοήθεια του αέρα πήρε πορεία προς την εστία του Μπαλάφα ο οποίος έκανε λάθος υπολογισμό και παρότι τη βρήκε δε μπόρεσε να αποσωβήσει το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 73′ ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Κοζάνης, Μπακάλης χτύπησε με αγκωνιά τον Δερμίση αλλά ο διαιτητής δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, δείχνοντάς του κίτρινη κάρτα.

Το “φιλμ” του αγώνα:
6′ Σουτ του Αλμασίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ Σέντρα σουτ του Δερμίση έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία της Κοζάνης.

63′ Σουτ του Μαυροματίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
67′ Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ από δεξιά με τον Αλμασίδη, ο Μπαλάφας “έπιασε αέρα” αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ χωρίς να προλάβει κάποιος παίκτης της Κοζάνης να βάλει το πόδι του στο δεύτερο δοκάρι.

76′ Σουτ του Ιωάννου, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
76′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γκαράτζιας προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, όμως η μπάλα κατέληξε στον Μπακάλη που με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Μπαλάφα κάνοντας το 1-0.
79′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, μπλόκαρε ο Στόικος.
90′ ΓΚΟΛ! 2-0: Οι γηπεδούχοι έφτασαν “σφράγισαν” τη νίκη τους με γκολ του Πιριτζάους. Ο παίκτης της Κοζάνης που ήταν στο κέντρο, απομάκρυνε τη μπάλα, αυτή με τη βοήθεια και του αέρα και μετά από λάθος υπολογισμό του Μπαλάφα πήρε πορεία προς την εστία και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Δία που την βρήκε αυτή σύμφωνα με την υπόδειξη του επόπτη πέρασε τη γραμμή, για να γίνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
90’+2′ Κεφαλιά του Αποστολίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Μπακάλης (73′) της Κοζάνης και οι Δερμίσης (73′) και Λαζαρίδης (82′) του Δία Δίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΦΣ Κοζάνη: Στόικος, Σερσέμης, Πιριτζαούς, Δινοβίτσης, Μπακάλης, Μπίντσης, Μαυροματίδης, Αλμασίδης, Χατζηστεφάνου (53′ Δήμας), Ιωάννου, Αλεξίου (46′ Τσαγκαλίδης).
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Αδαμόπουλος, Λιόλιος, Γκαράτζιας (84′ Παμλίδης), Μητράκας (46′ Ευαγγελόπουλος), Δημηνάς, Κυπαρίσσης (46′ Χασάπης), Φυτόπουλος (77′ Αποστολίδης), Καραμανώλας (60′ Γεωργαντάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This