Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Δία Δίου και την ΑΕ Καρίτσας, για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με ελάχιστες στιγμές άξιες λόγου, η ομάδα του Απόστολου Στύλου δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού συνόλου του Παναγιώτη Παρασίδη και έχασε έδαφος στην “κούρσα” της ανόδου. Πλέον, οι Καριτσιώτες έμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Καρδίτσας με την ομάδα της Πιερίας, όμως να έχει κάνει το ρεπό της.

Ο Δίας έφτασε τους 5 βαθμούς σε 4 αγώνες και ανέβηκε στην στην 9η θέση, ισόβαθμος με Ερμή Αμυνταίου και ΠΟ Ελασσόνας και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας με τη σημερινή εμφάνιση απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου, ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η ομάδα του Δία την Τετάρτη παίζει στην Κοζάνη κόντρα στην τοπική ομάδα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι, μία μόνο φάση αξίζει να μνημονευτεί, η κεφαλιά του Ζαφειρίδη στο 85′, την οποία απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Δία Δίου, Μπαλάφας, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ, απέναντι στον Δία που είχε ως πρώτο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

Εκτός από τη φάση του 85′, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να απειλήσουν με την κεφαλιά του Αλεξίου στο 54′ που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Μπαλάφα, και τη σέντρα-σουτ του Δημητρίου στο 61′ που έφυγε πλάγια άουτ ενώ για τον Δία… υποψία ευκαιρίας ήταν το σουτ του Μητράκα στο 39′ που απέκρουσαν οι αμυντικοί της ΑΕ Καρίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Τσεχαλίδη και Μαδίτση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ παρατηρητής ήταν ο Λέφας από την Πιερία.

Εκτός από τις δύο κίτρινες κάρτες που είδε ο Παναγιωτίδης και αποβλήθηκε (στο 77′ και στο 88′), παρατηρήθηκαν ακόμη με κίτρινη κάρτα οι Δημηνάς (49′) και Λαζαρίδης (82′) για τον Δία και οι Παλαιοπάνος (65′) και Ηλιόπουλος (82′) για την ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Λιόλιος, Παντζιάλας, Γκαράντζιας, Δημηνάς (65′ Λαζαρίδης), Φυτόπουλος (65′ Αποστολίδης), Παναγιωτίδης Α., Καραμανώλας (79′ Γεωργαντάς), Μητράκας.
ΑΕ Καρίτσας: Ζωγράφος, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Παπαϊωάννου, Γκίκα (46′ Κυπαρίσσης), Παλαιοπάνος, Αλεξίου (71′ Ηλιόπουλος), Κυρτέγος (71′ Ζαφειρίδης), Τόλιος (83′ Παπαγεωργίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This