Επιλογή Σελίδας

Στην Ελασσόνα αγωνίστηκε ο ΑΟ Σελλάνων το απόγευμα της Κυριακής (18/4) σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Ο ΑΟΣ παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατάφερε με το γκολ του Γόρδιου στο 37′ να φύγει με το τεράστιο διπλό από την Ελασσόνα, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με μία ώρα καθυστέρηση.

Η μεγάλη αυτή νίκη των “κυανόλευκων” επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γερεντέ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από σχεδόν μία ώρα πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο!

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΟ Φήκης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες ενώ οι φιλοξενούμενοι με δέκα.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (46’ Περτζιόνι), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης (28’ λ.τ. Λαζαρίδης, 87΄Τσάτσος), Γκαμπέτας (87’ Γκαντούνας), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας, Καραγκούνης.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Καλφούτζος, Ποτόσογλου, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Γόρδιος (68’ Πρισακάρου), Μούρι (77’ Γερεντές, 82’ Τσατσελάρι), Τσιάτας, Τσουμάνης (82’ Γεωργατζάς), Γραμματικός (68’ Τσιαντής).

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This