Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τη νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (18/4) ο Αετός Μακρυχωρίου στην έδρα του, αφού επικράτησε του Μακεδονικού Φούφα για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (6η αγωνιστική).

Η ομάδα της Λάρισας μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κατάφερε να σκοράρει στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’ και η συνέχεια ήταν ευκολότερη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλές τους στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην επανάληψη.

Στο 1’ ο Κολοβός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κουμπούρας με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 12’ ο Τοπάλης επιχείρησε το μακρινό σουτ αλλά πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Κατσαμάγκας έχασε τρομερό τετ α τετ, αφού η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Καραφουλίδης έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σωτήρια τη μπάλα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Λεσάι πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως δεν είχε «καθαρό» μυαλό και το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Στο 32’ ο Καραφουλίδης έκανε νέο σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κατσαμάγκας έχασε ένα μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια! Ένα λεπτό αργότερα ο Καραφουλίδης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε σωτήρια ο κίπερ του Αετού. Και στο 46’ σουτ του Λεσάι από μακριά πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ ο Αλεξανδρής από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουμπούρας πήρε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από την εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεσάι έκανε μία σέντρα σουτ πέρασε άουτ.

Στο 61’ ο Αλεξανδρής έκανε ένα δυνατό σουτ από μακριά, η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0. Στο 69’ νέο σουτ του Κατσαμάγκα από καλή θέση πέρασε άουτ!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρνασίδης από δεξιά έκανε ένα ωραίο σουτ, ανάγκασε τον κίπερ του Αετού να διώξει σε κόρνερ. Στο 80’ ο Δρόσος ανατράπηκε από τον Σωτηριάδη και ο Αλεξανδρής από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0.

Στο 93’ ο Μουξιός στην αντεπίθεση μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0 (στη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης του Αετού τραυματίστηκε).

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος, Σαμαράς, Σφυρής (Θεσσαλίας).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισιρλής, Γκαμπέτας (34’ λ.τ. Καλτσάς), Παπαδόπουλος (60’ Δρόσος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Μπλέντι, Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (75’ Καλόγηρος), Γιαννακόπουλος, Λεσάι (75’ Μουξιός).

Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καρασιούνας, Χαραλαμπίδης, Αμαραντίδης, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης (80’ Λούσιος), Παναγιωτίδης, Τοπάλης, Μαντζόπουλος (72’ Τσολάκης), Καραφουλίδης (62’ Θεοδουλίδης), Μαρνασίδης.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This