Επιλογή Σελίδας

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με την Κοζάνη. Πολύ γρήγορα «καθάρισε» την υπόθεση των 3 βαθμών και πλέον σκέφτεται το ντέρμπι με τη Βέροια.

Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε ουσία στο παιχνίδι του απέναντι στην Κοζάνη που έπαιξε ανοιχτά αλλά σίγουρα είναι ομάδα που δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.

Αλλαγές επιφύλαξε στην αρχική ενδεκάδα ο Κώστας Ανυφαντάκης. Άλλαξε την αμυντική γραμμή με Τενεκέ και Γιαλαμούδη βασικούς στις θέσεις των Παντεκίδη, Κολλαρά. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε από την αρχή ο Κέρθι στη θέση του Θωμαϊδη.

Στην επίθεση επανήλθε βασικός ο Κολλάς ενώ ο Βαλαβανόπουλος λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0 και αυτό ήταν ότι καλύτερο. Μάλιστα τα γκολ από δυο μέσους. Το τρίτο γκολ του Κολλά πριν ακόμη συμπληρωθούν τα πρώτα 30 λεπτά απλούστευσε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Το ημίχρονο έκλεισε με 4-0 και φυσικά όλα στη συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία. Στην επανάληψη ο Ανυφαντάκης έδωσε ανάσες σε κάποιους βασικούς ενόψει Βέροιας. Η Κοζάνη μείωσε σε 4-1 αλλά μέχρι εκεί. Ο Κολλάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 5-1.

Το φιλμ του αγώνα

10` με σουτ του Γαβριηλίδη γίνεται το 1-0.

14` φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη το 2-0.

25` απειλεί η Κοζάνη με τον Κοταρίδη.

29` πλασέ του Κολλά το 3-0 μετά από φάση διαρκείας.

40` από ωραία πάσα του Ορφανίδη, ο Κόκκορης με πλασέ το 4-0.

57` από κοντά ο Βοριαζίδης με προβολή το 4-1.

85` το 5-1 από τον Κολλά σε κενή μετά από πάσα του Μελισσόπουλου.

88` σουτ του Αδαμάκη λίγο άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης 68` Κολλαράς, Στίκας 69` Παντεκίδης, Τενεκές, Γαβριηλίδης 52` Γεωργακόπουλος , Κέρθι, Κόκκορης 52` Μελισσόπουλος, Κολλάς, Ορφανίδης 56` Θωμαϊδης, Αδαμάκης.

ΑΕΠ Κοζάνης: Ψαράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος 74` Αιχμαλωτίδης, Κοταρίδης 58` Τσελέπης , Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι 74` Μ. Βοριαζίδης , Νικολίτσας 84` Αγρογιάννης, Κ. Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος 58` Τσιάρας, Φολίνας.

Πηγή: Πρωινή

Pin It on Pinterest

Shares
Share This