Επιλογή Σελίδας

Σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τους Κυβελίδη (47′) και Παπαδόπουλο (50′), ο Πιερικός επιβλήθηκε της Τρίγλιας με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο β’ μέρος και “καθάρισαν” το παιχνίδι, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες.

Στο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύτηκαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, με την εικόνα του Πιερικού να προβληματίζει και τους Κατερινιώτες να μην κάνουν την παρουσία τους αισθητή στα καρέ της Τρίγλιας. Οι πιο αξιόλογες στιγμές για τον Πιερικό ήλθαν από προσπάθειες του Παπαδόπουλου στο 35′ και στο 45′. Οι Χαλκιδικιώτες όσο καλά τα πήγαν αμυντικά στο α’ μέρος, τόσο… αδιάφοροι ήταν επιθετικά, με τον Καραγκιολίδη να είναι ουσιαστικά θεατής στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο ξέκινημα του β’ μέρος ο Πιερικός μπήκε αποφασισμένος, “χτύπησε” δις, με τους Κυβελίδη στο 47′ και Παπαδόπουλο στο 50′ και έβαλε υποθήκη για το “τρίποντο”, φροντίζοντας στη συνέχεια κυρίως να διαφυλάξει το προβάδισμα, έχοντας όμως και δύο ακόμη καλές στιγμές με Παπαδόπουλο και Ίτσιο.

Η αντίδραση της Τρίγλιας ήλθε στο 78′, στο 79′ και στο 82′ αλλά ο Καραγκιολίδης αντέδρασε ορθά στις προσπάθειες των Ποζατζίδη και Σμυρλή, με το 2-0 να μην αλλάζει έως το τελικό σφύριγμα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, μέσα από το LIVE του katerinisport.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από δεξιά, ο Κανταρτζής έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε.
26′ Μακρινό σουτ του Μακρή, η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
30′ Ο Ευθυμιάδης μέσα από την περιοχή του Πιερικού και αριστερά, αφού ξεμαρκαρίστηκε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Καραγκιολίδη.
35′ Ο Πιερικός πίεσε έξω από την αντίπαλη περιοχή και οι Κατερινιώτες έκλεψαν με τον Παπαδόπουλο να κάνει το συρτό σουτ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε.
45′ Σουτ του Παπαδόπολου μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
47′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από κλέψιμο του Παπαδόπουλου, ο Γκατσολάρι έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χαρτσιάς έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Κυβελίδη που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
50′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Παπαδόπουλος μπήκε γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Παλαβράκη, ζευγαρώνοντας τα γκολ για τους Κατερινιώτες.
58′ Μετά από μακρινή τροφοδότηση του Ίτσιου προς τον Δεμηρτζόγλου, αυτός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Παπαδόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
70′ Μακρινό σουτ του Ίτσιου, μπλόκαρε ο Παλαβράκης.
78′ Βολ πλανέ του Ποζατζίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καραγκιολίδης.
79′ Ο Σμυρλής βρέθηκε προ του Καραγκιολίδη και έστειλε τη μπάλα άουτ, με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να έχει κλείσει καλά τον χώρο.
82′ Ο Ποζατζίδης έκανε την κεφαλιά όμως ο Καραγκιολίδης βγήκε και απέκρουσε.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Καλύβα (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας). 4ος διαιτητής ήταν ο Καλατζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Αποβλήθηκε ο Τότσκα στο 90′ με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, ενώ στο 76′ ο διαιτητής παρατήρησε με κίτρινη κάρτα κάποιον από όσους βρίσκονταν στον πάγκο της Τρίγλιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Καραγκιολίδης, Χαρτσιάς (77′ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος (86′ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (64′), Κυβελίδης (77′ Ροβίνας), Ίτσιος, Γκατσολάρι (86′ Ιντζόγλου).
Στον πάγκο: Τζήμας, Κριεμάντι, Μπουολί, Ντόσης, Μπουζούκης.
Τρίγλια (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Καλαϊτζίδης (61′ Σμυρλής), Ευθυμιάδης (61′ Ντόυνγκα), Παπαστεργιανός Α., Σγούρης (61′ Στοΐνοβιτς), Παπαστεργιανός Μ., Σαρβανίδης, Δόρης, Τότσκα, Ζγκούρι, Ποζατζίδης.
Στον πάγκο: Ιακωβίδης, Κεχαγιάς, Τσακμάκης, Μπλατσιώτης, Οσμάνατζιτς, Βοσκόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This