Επιλογή Σελίδας

Σε ένα αγώνα με λιγοστές φάσεις όπου δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, η φιλοξενούμενη ομάδα αξιοποίησε μια από τις ευκαιρίες της παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Μπουρνάκα με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους δεν κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους με τον προπονητή του Προαστίου να καλείται να λύσει ζητήματα σε καίριες θέσεις, μιας και «δια γυμνού οφθαλμού» εντοπίζονται οι ελλείψεις.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 73΄ λεπτό και στο τελευταίο 20 λεπτο είτε με ορθόδοξο τρόπο έιτε με ανορθόδοξο, οι παίχτες τους ΑΟ Σελλάνων πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Α’ Ημίχρονο
Με λιγοστές φάσεις κύλησε το Α ημίχρονο κάτι αναμενόμενο μετά την πολύμηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και τις διαφοροποιήσεις στα ρόστερ των ομάδων. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να δυσκολεύονται πολύ στην τελική δημιουργία.
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 22’ και άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ο Μπέτσας έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά και ο Τσαφιτσας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα.
Στο 25’ ο Ζέρβας για τη Φήκη δεν εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Τσιάρα με τα πόδια και το απευθείας πλασέ που επιχείρησε έξω απ’ την περιοχή κατέληξε εύκολα στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 26 ο ίδιος παίχτης σούταρε από δεξιά αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του ΑΟ Σελλάνων.
Καλή στιγμή για το Προάστιο καταγράφηκε στο 38’ όταν μετά από πλάγιο του Καλφουτζου και κακή αντίδραση της άμυνας, ο Γραμματικός σούταρε από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία.

Β΄ Ημίχρονο
Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων και απείλησε μόλις δυο λεπτά από την έναρξη.
Στο 47’ ο Πρισακαρου επιχείρησε γυριστό σουτ αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντάσκα που απέκρουσε δύσκολα.
Η είσοδος στο γήπεδο στο 55’ του Γόρδιου (αντί του Αετοπουλου) «ζωντάνεψε» κάπως τον ΑΟ Σελλάνων και ειδικά στο κομμάτι της μετάβασης του παιχνιδιού.
Από ένα σημείο και μετά άρχισε να εμφανίζονται έντονα και τα σημάδια της κόπωσης.
Στο 67’ η Φήκη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωάννου, όταν σούταρε από το ύψος της περιοχής και κεντρικά, με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.
Στο 73’ η Φήκη έφτασε στο γκολ. Μετά από σέντρα του Γκαντιά ο Τσιαφίτσας με κεφαλιά από ένα μέτρο έκανε το 0-1.
Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Σελλάνων πίεσε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 83΄. Αρχικά ο Τσιάτας μέσα από την μεγάλη περιοχή νικήθηκε από τον τερματοφύλακα, η μπάλα στρώθηκε στον Γόρδιο ο οποίος πλάσαρε προς την εστία αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί.

ΑΟ Σελλάνων: Τσιάρας, Καλφουτζος, Παππάς, Λιλολάρι,Τσατσελάρι, Ποτόσογλου, Τσιάτας, Αετόπουλος, Γραμματικός, Τσουμάνης, Πρισακάρου
Φήκη: Ντασκας, Γιαννούλας, Δρόσος, Τεντολουρης, Καλαμαράς, Τσαγαλας, Μπέτσας, Ζέρβας, Ιωάννου, Τσαφίτσας.

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

aos fiki1

πηγή: karditsapress

Pin It on Pinterest

Shares
Share This