Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Χατζηκυριακίδη

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Βέροια. Με γκολ που σημείωσε ο Ολαϊτάν στο 85′, έχασε με 1-0. Η “Βασίλισσα” είχε την μεγάλη ευκαιρία πριν το γκολ των γηπεδούχων να ανοίξει το σκορ και λίγα λεπτά πριν το φινάλε να ισοφαρίσει, αλλά και οι δυο ευκαιρίες του Αποστολόπουλου δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Το πρώτο μέρος ήταν ματς κέντρου χωρίς μεγάλες ευκαιρίες μέσα στις δυο περιοχές. Η Βέροια έπαιξε ώριμα, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει και είχε 2-3 απειλές.

Μόλις στο 3’ ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα αποκρούστηκε και κατέληξε κόρνερ. Μετά το κόρνερ η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Μπλέτα αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Η Βέροια είχε άλλο ένα καλό σουτ στο 23’ με τον Σιμόνι αλλά και αυτό άουτ κατέληξε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός με Γεωργιάδη και Ολαϊτάν έγινε πιο επιθετικός και δημιούργησε απειλές. Στο 63′ κεφαλιά του Ολαϊτάν, μετά από κόρνερ, κατέληξε άουτ ενώ 67′ κεφαλιά του Πράντο κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο 84′ η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Σε μια αντεπίθεση ο Καραγιάννης έβγαλε τον Αποστολόπουλο μόνο από δεξιά αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

Στην επόμενη φάση ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Στο 85′ ο Ολαϊτάν με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 88′ η Βέροια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολόπουλο. Ο Πόζογλου μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Αποστολόπουλο αλλά το πλασέ του αποκρούστουκε από τον τερματοφύλακα του Πανεσερραϊκού.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (56′ Ψάλτης), Κόντσι (56′ Ολαϊτάν), Μέσι, (90′ Πέτρου), Λουφάκης (46′ Γεωργιάδης), Πράντο (75′ Μπούρτσας).

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (58′ Οικονόμου), Βεργώνης, Μούργος (58′ Πόζογλου), Πασάς (84′ Καραγιάννης), Σιμόνι (72′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This