Επιλογή Σελίδας

Επιστροφή στις…ήττες για τον Πιερικό, ο οποίος, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, έχασε στην Ηγουμενίτσα με 2-0 από το Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είδε τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Τα γκολ για τους Ηπειρώτες πέτυχαν ο Μπίκας στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και ο Νόνης στο 65′. Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική τύχη στο παιχνίδι αλλά ο Κραγιόπουλος στο 20′ σημάδεψε το δοκάρι του Θεσπρωτού, ο οποίος είχε επίσης δοκάρι, αμέσως μετά το 1-0.
Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Πετριτή, εντός έδρας, αποκτά χαρακτήρα “τελικού” καθώς, αν ο Πιερικός δεν κερδίσει, θα χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος στη “μάχη” της παραμονής. Στο σημερινό παιχνίδι, το πιερικό “συγκρότημα” αγωνίστηκε χωρίς τους Τσιώμη, Καρτσαμπά και Σεχολάρι μιας και τα δελτία τους δεν είναι ακόμη στη διάθεση της ομάδας, ζήτημα που θα πρέπει να διευθετηθεί σύντομα, εν όψει του επερχόμενου αγώνα.

Το “φιλμ” του αγώνα:
8′ Ο Πάνος δε μπόρεσε από κοντά να πιάσει την κεφαλιά.
10′ Δυνατό σουτ του Ντινιωτάκη, έδιωξε με δυσκολία ο Σοϊλεμέζογλου.
17′ Μακρινό σουτ του Συμεωνίδη, έδιωξε ο Κωνσταντάκος.
20′ Δοκάρι για τον Πιερικό με τον Κραγιόπουλο.
31′ Σέντρα του Μπίκα και κεφαλιά του Πέντσα από κοντινή απόσταση, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
32′ Σουτ του Ντινιωτάκη, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
42′ Δυνατό σουτ του Ηλία, έδιωξε ο Σοϊλεμέζογλου με τις γροθιές.
45’+1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Γέμισμα του Βιτώρου στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στο Μπίκα, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το Θεσπρωτό.
45’+2′ Δυνατό σουτ ο Ντόκος, από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα χτύπησε το εσωτερικό του κάθετου δοκαριού του Πιερικού.
65′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από φάουλ του Σουκιά, ο Νόνης έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Σοϊλεμέζογλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού για να γίνει το 2-0.
73′ Εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
76′ Ο Σουκιάς εκτέλεσε το κόρνερ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
79′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
82′ Εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και πέρασε άουτ.
86′ Σουτ του Μέμμου, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σοϊλεμέζογλου.

Διαιτητής ήταν ο Ρίππης με βοηθούς τους Γκαρτζονίκα και Φραγκούλη (Πρέβεζας). Κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Βιτώρος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης (48′ Κωστάκης), Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Πέντσας (79′ Μέμμος), Γιάκος, Ντόκος, Σουκιάς (77′ Μυρσινιάς), Μπίκας.
Στον πάγκο: Μπλέτσας, Παππάς, Πολυχρονιάδης, Μπότσαρης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος (67′ Γαλανόπουλος), Λούγκος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (70′ Τριανταφύλλου), Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κολομπάκης, Τριανταφυλλίδης (67′ Ρέντι).
Στον πάγκο: Σαραηλίδης, Τριανταφύλλου, Παρδάλης.

πηγή: thesprotiaball.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This