Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Δία Δίου στο Αμύνταιο κόντρα στον τοπικό Ερμή, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη είχε πολύ καλή εικόνα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες χωρίς όμως να κατορθώσει να σκοράρει, μένοντας τελικά στο 0-0 απέναντι στους γηπεδούχους που άγγιξαν το γκολ της νίκης στο 90’+ αλλά ο Μπαλάφας με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Έτσι, η ομάδα του Δία έφτασε τους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, ισοβαθμώντας στην 9η θέση με Οικονόμο Τσαριτσάνης (5 αγώνες) και τον σημερινό της αντίπαλο, Ερμή (4 αγώνες).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρονίου με βοηθούς τους Δημητριάδη και Σιδερίδη (Καστοριάς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Αμυνταίου (Παντελής Τσιλεμάνης): Κωφίδης, Μυλωνάς (67′ Μάγγος), Παπαδόπουλος (45′ Ακριτίδης), Αιχμαλωτίδης, Σεκκουλίδης, Λίτσο, Γιώση, Τσορλίνης (45′ Κεσίδης), Ηλιάδης (81′ Χατζητιμόθεος), Δούμτσης, Ρωμαίος.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Γκαράτζιας (81′ Αποστολίδης), Μητράκας (81′ Κυπαρίσσης), Δημηνάς, Φυτόπουλος (75′ Χασάπης), Παναγιωτίδης, Καραμανώλας.

πηγή φωτογραφίας: Σπορ-Σκορ-Φλώρινα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This