Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Αναγέννηση, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Πτολεμαΐδα επικρατώντας με σκορ 1-4 του Μακεδονικού Φούφα.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», έδειξαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και κατάφεραν να φτάσουν σε δύο γρήγορα γκολ.

Αρχικά ο Μπακρτασάς με σουτ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Η Αναγέννηση δεν κατέβασε «στροφές» και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 25ο λεπτό. Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τζέκου, ο Γκουγκούδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε όμορφα, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα ο Μακεδονικός μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σπανδωνίδη στο 35ο λεπτό.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με την ΑΣΑ να έχει δίκαια το προβάδισμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καμία διάθεση για» γκέλα» και μπήκαν…φουριόζοι στην επανάληψη.Ο Λάμπρος Πολίτης στο 53ο λεπτό συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, δίνοντας και πάλι διαφορά δύο γκολ στην Αναγέννηση.Έξι λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης «κλείδωσε» τη νίκη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4.

Όπως είναι απόλυτα λογικό μετά από το τέταρτο γκολ ο ρυθμός της αναμέτρησης «έπεσε» αισθητά, με την Αναγέννηση να φτάνει σε ένα άνετο «τρίποντο», που είναι και το πρώτο της φετινό εκτός έδρας, αφού στα δύο προηγούμενα είχε παραχωρήσει ισοπαλίες σε Ελασσόνα και Παλαμά.

Το πρώτο βήμα έγινε και με εμφατικό τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους» που πλέον κοιτούν το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο ΔΑΚ.

Συνθέσεις:

Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Θεοδουλίδης (74′ Καρασιούνας), Παπάς, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Κοντογουλίδης (46′ Μαρνασίδης), Παναγιώτου, Τοπάλης (74′ Μαντζόπουλος), Σπανδωνίδης (82′ Λούσιος), Καραφουλίδης, Χαραλαμπίδης (82′ Βασάκης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Τσάμης, Μπακρατσάς (86′ Σκέντζος), Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Πολίτης (86′ Θεολόγης Β.), Μπιτέλης, Κοντός (64′ Κοντοβάς), Τζέκος (64′ Ξέρρας), Χασομέρης (28′ Τσιρογιάννης).

Πηγή: Καρδίτσα Press
συνθέσεις: karditsasport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This