Επιλογή Σελίδας

Ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος ήταν η “χρυσή” αλλαγή των Γιώργου Ράτζα και Χρήστου Αυγέρου, καθώς ισοφάρισε στην εκπνοή των καθυστερήσεων σε 1-1 και τα Μετέωρα πήραν τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, που επανεκκίνησε σήμερα μετά από διακοπή πέντε μηνών.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 20ο λεπτό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησα απλά να κρατήσει τη νίκη και έδωσε πολύ χώρο στους γηπεδούχους, που έχασαν κατά το διάστημα αυτό 3-4 καλές ευκαιρίες.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Η μεγαλύτερη φάση μέχρι στιγμής χάθηκε από τον Πιριτζαους της Κοζάνης στο 20ό λεπτό. Απέκρουσε σωτήρια ο Βλαχαβας.
Ένα καλό σουτ του Β. Αλμπάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κοζάνης στο 28ο λεπτό.

Ο Μαυροματιδης έκανε τη σέντρα από τα πλάγια της μικρής περιοχής και ο Ιωάννου με γυριστο τακουνακι έκανε το 0-1 στο 31′.

Δυνατό σουτ του Δινοβιτση μπλόκαρε στην αριστερή γωνία του ο Βλαχαβας στο 44′
Στο 46′ ο Χρ. Παπαευθυμιου μπήκε στην μεγάλη περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα, βρέθηκε στο έδαφος, και το σουτ του Μπαλτά έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 58 ο Παν. Παπαευθυμιου έκανε τη σέντρα, ο Χρ. Παπαευθυμιου δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά, ο Μπαλτάς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.

Στο 60′ ο Γεωργακης εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιαντουλας έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.
Σαμουτης και Πολυζοπουλος θα είναι οι πρώτες αλλαγές για τα Μετέωρα. Πέρασαν στο 70′ αντί των Χρ. Παπαευθυμιου και Τσιγαριδα.
Σακελλαρίδης και Αλ. Αλμπάνης θα περάσουν στον αγώνα. Αντικατέστησαν τους Ψυρρα και Μπαλτά.
Ο Γερεντεές είναι η τελευταία αλλαγή για τα Μετέωρα, αντι του Π. Παπαευθυμίου στο 85′.

Στο 96′ ο Πολυζόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Μουρουζίκα με βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση και Δημήτρη Παραφέστα. Όλοι τους ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας.

ΜΕΤΕΩΡΑ (Γ. Ράτζας): Βλαχάβας, Τσιγαρίδας (66′ Πολυζόπουλος), Μαλάκος, Ρόμπος, Τσιαντούλας, Π. Παπαευθυμίου (83′ Γερεντές), Χ. Παπαευθυμίου (66′ Σαμούτης), Ψύρρας (77′ Σακελλαρίδης), Γεωργάκης, Β. Αλμπάνης, Μπαλτάς (77′ Α. Αλμπάνης).

ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Καραγκιολίδης): Στόικος, Αντωνιάδης, Αλμασίδης (74′ Χατζηνίκου), Σερσένης, Πυριτζάου, Μπακάλης, Τσαγκαλίδης (46′ Αλεξίου), Μπίντσης (92′ Σβίρος), Δημοδίτσης, Ιωάννου (80′ Δούμας), Μαυροματίδης.

Πηγή: Τα Μετέωρα
Συνθέσεις: mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This