Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ του Κατσιαμήτα με πέναλτι στο 61′ και του Μαργαρίτη στο 90′ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας και ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινιδη, στο ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του Εθνικού, έπαιξαν ψυχωμένα και έκαμψαν την αντίσταση των Θεσσαλών φτάνοντας τους 11 βαθμούς σε 5 αγώνες. Ο Ηρακλής είχε τις δικές του καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης του Εθνικού ήταν σε πολύ καλή μέρα, κρατώντας το μηδέν όποτε χρειάστηκε.

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ Εκτέλεση του Κατσιαμήτα από δεξιά, κεφαλιά του Χρήστου Καρτσαμπά στο πρώτο δοκάρι, έπεσε και μπλόκαρε ο Σπηλιόπουλος στη γωνία του.
17′ Σε φάση διαρκείας ο Τσενικλής έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το σουτ από αριστερά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σπηλιόπουλος, στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί σε χώρο που βρισκόταν ο Φερνάντο Κόλλα που έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
26′ Μετά από πάσα του Χρηστίδη από δεξιά, ο Κακαβίτσης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Εθνικού.
28′ Σουτ του Σεχολάρι από δεξιά, έκοψαν οι αμυντικοί του Ηρακλή.
42′ Σε αντεπίθεση για τον Εθνικό ο Γαρυφαλλόπουλος από δεξιά έκανε γύρισμα και ο Τσενεκλής προσπάθησε να κάνει γυριστό σουτ στην κίνηση.
43′ Σουτ του Κακαβίτση μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ.
47′ Σουτ του Κατσιαμήτα, η μπάλα έφυγε άουτ.
48′ Κοντινή κεφαλιά του Κακαβίτση, απέκρουσε ενστικτωδώς με το κεφάλι ο Καλαϊτζίδης Απ..
54′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα από μακριά, ο Σπηλιόπουλος μπλόκαρε προ του Γαρυφαλλόπουλου.

61′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κατσιαμήτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Σπηλιόπουλο και έκανε το 1-0 για τον Εθνικό. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Τσενεκλής που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των Λαρισαίων.
80′ Μακρινό σουτ του Κακαβίτση, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Καλαϊτζίδη.
85′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Τσακίρης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Καλαϊτζίδης είπε και πάλι “όχι”, πέφτωντας στην αριστερή του γωνία.
90′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Μαργαρίτης έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας τον αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε τον Σπηλιόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
90’+4′ Μετά από γέμισμα από αριστερά, ο Φώτος έπιασε την κοντινή κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος αλλά ο Καλαϊτζίδης είπε και πάλι “όχι”, κρατώντας το 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παγώνης με βοηθούς τους Μαδίτση και Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Κίτρινες: 49′ Κόλλα Ρ., 72′ Κόλλα Φ., 83′ Σεχολάρι, 90’+1′ Κατσάρας – 45′ Μπάμης, 56′ Χατζηλιάδης

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Απ., Καρτσαμπάς Αλ., Κόλλα Φ., Χατζηδίμπας, Καλαϊτζίδης Ν., Τσενεκλής (70′ Τουλκερίδης), Κόλλα Ρ. (70′ Γιαζιτζόγλου Σ.), Γαρυφαλλόπουλος (86′ Μαργαρίτης), Κατσιαμήτας (76′ Κατσάρας), Σεχολάρι (86′ Μυστρίδης).
Στον πάγκο: Βαβατσιούλας, Μότσιας, Χατζηθεοδωρίδης, Ναζλίδης.
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς (88′ Καμπέρης), Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Χατζόπουλος (77′ Κίτσιος), Χρηστίδης (66′ Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
Στον πάγκο: Παπαδάκος, Παπαγιάννης, Αθανασάς, Σκαφίδας, Αναδολού, Μπαλαμούτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This