Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις:

Spezia – Crotone
Stadio Alberto Picco
Τόσο η Spezia όσο και η Crotone παρουσιάζουν μεγάλη συνέπεια τόσο στο να σκοράρουν όσο και στο να δέχονται γκολ. Επιπλέον, και οι δύο θα κάνουν ότι μπορούν για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία. Σχετικά με τη μεταξύ τους προϊστορία, στα 3 τελευταία ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,67.

Parma – Milan
Stadio Ennio Tardini
Η Milan έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με την Parma παρόλο που αγωνίζεται εκτός έδρας. H Parma από τη μία πλευρά έχει το κίνητρο για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά η Milan θέλει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση και παρά τις απουσίες παικτών στα τελευταία ματς, πλέον είναι σε θέση να φορτσάρει και πάλι. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,75.

Udinese – Torino
Stadio Friuli – Dacia Arena
Η Udinese είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον, είναι σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά. Από την άλλη πλευρά η Torino, θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στο να σημειώνει πολλά γκολ ώστε να παίρνει τα ματς. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,79.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (30a giornata)
16:00 Spezia – Crotone Goal/Goal (1,67) 3-2 FT
19:00 Parma – Milan 2 (1,75) 1-3 FT
21:45 Udinese – Torino Under 2,5 Goals (1,79) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This