Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟ Σελλάνων θα είναι μία από τις πέντε ομάδες που δε δήλωσαν συμμετοχή στην επανέναρξη της Γ’ Εθνική και είναι η μοναδική στον 3ο όμιλο στον οποίο μετέχουν ΑΕ Καρίτσας, Δίας Δίου και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, τα αποτελέσματα των ομάδων που δε θα συνεχίσουν θα υπολογιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή της επανέναρξης και μετά οι αντίπαλοι της καρδιτσιώτικης ομάδας θα παίρνουν νίκες άνευ αγώνα με 3-0.

Η ΑΕ Καρίτσας είχε κερδίσει τους Καρδιτσιώτες με 1-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οπότε δεν επηρεάζεται. Μάλιστα, θεωρητικά μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι και… άτυχη, δεδομένου ότι δε θα πάρει ένα ξεκούραστο “τρίποντο” σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Δίας Δίου ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 12ης και 14ης αγωνιστικής. Έτσι, οι δύο ομάδες της Πιερίας μπορούν ήδη να υπολογίζουν τρεις βαθμούς στην τελική τους συγκομιδή. Μάλιστα, ευνοϊκό για Εθνικό και Δία είναι το γεγονός ότι θα γλιτώσουν μία μετακίνηση εκτός έδρας.

Εκτός από τον ΑΟ Σελλάνων, αποσύρθηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος οι:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος)
Οπούντιος Μαρτίνου (4ος όμιλος)
ΑΟ Παλαιόχωρας (10ος όμιλος)
Άρης Ρεθύμνου (10ος όμιλος)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This