Επιλογή Σελίδας

Του Παντελή Τσαουσίδη

Μετά την νίκη κόντρα στον Πιερικό, ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη και να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, μένωντας στο 0-0 με την Τρίγλια εκτός έδρας. Τα «Λιοντάρια» ήταν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες και νιώθουν αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιοσημείωτο, καθώς ο Πανσερραϊκός είχε ναι μεν μια ισχνή κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε στο 12΄ με «δράστη» τον Μέσι του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Πέτρου Στοΐλα συνεργάστηκε πολύ καλά, όταν ο Ζέρης έκανε την σέντρα, ο Γκούρτσας στόπαρε την μπάλα με πολύ ωραίο κοντρόλ με το στήθος και ο Μέσι έκανε το σουτ, το οποίο όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Παλαβράκης. Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η στιγμή της Τρίγλιας να απειλήσει, το σουτ που επιχείρησε όμως ο παίκτης της ομάδας της Χαλκιδικής, πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη.

Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον Πανσερραϊκό να είναι η ομάδα που προσπαθεί να χτίσει το παιχνίδι και να απειλήσει, αρχικά με τον Γεωργιαδή και τον Ζέρη από την δεξιά πλευρά ενώ από το 20ο λεπτό και μετά προσπαθούσε να επιτεθεί από την αριστερή πτέρυγα, με τον Λουφάκη να δίνει βοήθειες και στις δύο πλευρές. Η ομάδα της Τρίγλιας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έχοντας κοντά τις γραμμές της και προσπαθούσε να κρατήσει τον Πανσερραϊκό μακρί από τα καρέ της. Ο προπονητής τον «Λιονταριών», σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, εμψύχωνε τους παίκτες του και του έδινε διαρκώς οδηγίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον Πανσερραϊκό καθώς ήταν η ομάδα που είχε και την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 52ο λεπτό τα «Λιοντάρια» έφτασαν μια ανάσα από το να προηγηθούν, όταν μετά από κόρνερ και ωραία συνεργασία Μέσι – Γκούρτσα, η μπάλα έφτασε στον Ζέρη που έκανε την σέντρα με τον αρχηγό του Πανσερραϊκού να κάνει την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία και πιο κλασική, καθώς ο Λουφάκης βρέθηκε εξ επαφής με τον Παλαβράκη, στέλνοντας την μπάλα πάνω του.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό, ο Μαρκιόνι έκανε ένα γεμάτο σουτ από διαγώνια θέση εντός περιοχής, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

Τελευταία φάση του παιχνδιού ανήκει και πάλι στον Πανσερραϊκό, με τον Λουφάκη να κάνει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Τρίγλιας και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με την «λευκή» ισοπαλία, με τον Πανσερραϊκό όμως να νιώθει αδικημένος από το τελικό σκορ, καθώς η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν σίγουρα για 0-0 και αν μια ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω, αυτή ήταν η ομάδα των Σερρών.

Επόμενο παιχνίδι για τα «Λιοντάρια» στις 10 Απριλίου με την Κοζάνη εκτός έδρας.

Κίτρινες Kάρτες: 80′ Πίντο.

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Βρούζος (Πιερίας)

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης, Βοσκόπουλος, Α. Παπαστεριανός, Ε. Παπαστεριανός, Σμυρλής, Δόρης (61′ Σκεντερμπέης), Τότσκα (62′ Ευθυμιάδης), Μπρίτο, Ποζατζίδης.

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης (65΄Μαρκιόνι), Γεωργιάδης (88′ Φάμπρι), Λουφάκης (88′ Πέτρου), Μέσι, Γκούρτσας (80′ Πράντο)

Πηγή: Σέρρες Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This