Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕΠ Κοζάνης κατάφερε και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Αριδαία από τον Αλμωπό στην 3η αγωνιστική της Footballa League.

Ένας βαθμός που είναι ιστορικός αφού είναι ο πρώτος σε επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια.

Η ΑΕΠ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα 2 πρώτα παιχνίδια ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα Franco Sea έδειξε ότι θα βοηθήσει με το «καλημέρα» αφού πέρα από το γκολ που πέτυχε είχε και δοκάρι.

Φάσεις και γκολ:

Στο 5ο φάουλ του Κουρούπη μπλόκαρε ο Ψαρράς ενώ στο 12ο μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ αλλά η κεφαλιά του Shea βρήκε το δοκάρι.

Στο 24ο μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό αλλά ο Ψαρράς νίκησε τη Μεντή στο τετ-α-τετ ενώ δέκα λεπτά μετά η ΑΕΠ έχασε με τη σειρά της μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του Lee πέρασε άουτ.

Στο 35ο σουτ του Μεντή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας αλλά 2 λεπτά μετά ο Μάνιος σημάδεψε σωστά και με σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΠ ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53ο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μένιος δεν υπολόγισε σωστά και ο Shea από κοντά ισοφάρισε.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μεντής, Lomba (55′ Ασλαμπάνογλου), Ρογγότης, Κουρούπης, Έππας (55′ Τούφας), Κολτσίδας, Μάνιος, Πέττας, Χαντζάρας (75′ Κιουλτζόπουλος), Γκέσιος (67′ Lucero).

ΑΕΠ Κοζάνης: Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοταρίδης, Καραγιαννίδης, Ταΐρης, Lee, Shea, Νικολίτσας, Πάλλας, Βογιαζίδης.

Πηγή: E Πτολεμαίος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This