Επιλογή Σελίδας

Σε κακό και μικρό αγωνιστικό χώρο συνάντησε αρκετές δυσκολίες απέναντι στον Απόλλωνα που ήθελε πάση θυσία ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις δυο πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας τα έδωσε όλα. Το ματς πήγε στη δύναμη με πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ απείλησε με μια σπουδαία ευκαιρία του Βαλαβανόπουλου αλλά και η Καλαμαριά είχε δυο καλές φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν φτωχό. Δεν είχαμε ευκαιρίες από τις δυο ομάδες. Το γκολ του Γαβριηλίδη στο 86`ήταν ότι έπρεπε σε μια στιγμή που το ματς πήγαινε για ισοπαλία. Ο Κώστας Ανυφαντάκης άλλαξε το σχήμα που είχε παρατάξει στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Από το 57`και μετά επανέφερε τους δυο πλάγιους Κόκκορη και Παπαδόπουλο, παίζοντας 4-3-3.

Επανήλθε ο Κολλάς στην ενδεκάδα και έπαιξε μαζί με τον Βαλαβανόπουλο στην επίθεση. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησε ο Κέρθι και έγινε τετράδα με Θωμαϊδη, Γαβριηλίδη και Πέτρο Ορφανίδη.

Η άμυνα δεν άλλαξε, Κυρίτσης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Καζαντζίδης, αριστερά ο Κολλαράς και δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Στίκας με τον Παντεκίδη.

Το φιλμ του αγώνα

8′ προσπάθησε να απειλήσει ο Βαλαβανόπουλος αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.

12’ φάουλ του Καλογέρη απόκρουση του Κυρίτση

14′ τετ α τετ ο Δεινόπαπας από μπαλιά του Καλογέρη, δε βρίσκει στόχο.

35′ κίτρινη κάρτα ο Αμαραντίδης

40′ σέντρα Καζαντζίδη, ο Κολλάς με το στήθος βρίσκει τον Βαλαβανόπουλο ο οποίος αστοχεί από κοντά

43′ μετά από φάουλ ο Γαβριηλίδης απομακρύνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας του ΑΟΚ.

55′ κίτρινη κάρτα ο Βαλαβανόπουλος

Στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

65` κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτου

86`Από φάουλ του Καζαντζίδη, σουτ του Παπαδόπουλου, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Γαβριηλίδης από κοντά έκανε το 0-1.

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι (57` Παπαδόπουλος), Θωμαίδης, Βαλαβανόπουλος (85` Αδαμάκης), Π. Ορφανίδης (67` Γεωργακόπουλος), Κολλάς (57` Κόκκορης).

Πηγή: Πρωινή

Pin It on Pinterest

Shares
Share This