Επιλογή Σελίδας

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κυρίως στο πρώτο μέρος, ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ ΠΟ Τρίγλιας και Αλμωπού Αριδαίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη και πολλά φάουλ. Αμφότεροι δεν είχαν κάτι αξιοσημείωτο, παρά μόνο μια καλή ευκαιρία του Τότσκα από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με άγριες διαθέσεις και το ματς πήρε ρυθμό. Η πρώτη τεράστια ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 48′ όταν ο Βοσκόπουλος αστόχησε από την μικρή περιοχή. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλμωπός με δυνατό σουτ του Μανιου και το όχι του Παλαβράκη.

Η Τρίγλια είχε τη δυνατότητα να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Ποζατζίδης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Αλμωπού, Μένιο, αλλά τον Ντούγκα να χάνει την ευκαιρία και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Το 0-1 έγινε με υποδειγματική αντεπίθεση της Αριδαίας από τα δεξιά και σκόρερ τον Μάνιο, που ξεκίνησε τη φάση και την τελείωσε μόνος.

Η Τρίγλια πίεσε και λίγα λεπτά πριν το φινάλε κέρδισε νέο πέναλτι με τον Ντουγκα και τον Εντουάρντο Μπρίτο να ευστοχεί με περιπετειώδη τρόπο, καθώς ο Μένιος απέκρουσε αλλά με τα φάλτσα η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Για την παράβαση, διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)
4ος: Παρχαρίδης (Δράμας)

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης (73’ Σενγκιεργκης), Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Μ. Παπαστεριανός, Ευθυμιάδης (80’ Σμυρλής), Δόρης, Τότσκα (62’ Ντούνγκα), Οσμάναγκιτς (62’ Μπρίτο), Ποζατζίδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Μιγκέλ (38′ λ.τρ. Λόμπα), Ρογγότης, Μεντής, Κουρούπης, Ασλαμπάλογλου (55’ Τούφας), Κολτσίδας, Χαντζάρας (87′ Προκοπίου), Έππας, Μανιός, Πέττας (55′ Γκέσιος).

Πηγή: Χαλκιδική Πολιτική

Pin It on Pinterest

Shares
Share This