Επιλογή Σελίδας

Του Βασίλη Βόλκου

Την 2η συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Βέροια παίζοντας στο γήπεδο της με 1-0 τον Απόλλων Πόντου χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 27′ ο Πασάς με κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Πόζογλου.

Η γενική εικόνα της ομάδας προβλημάτισε και το κακό ευτυχώς δεν έγινε από την μαχητική Καλαμαριά.

Οι περισσότεροι παίκτες της Βέροιας που θα μπορούσαν να αγωνίζονται και στην Σούπερ Λίγκ 1 , ή υποτιμούν την κατηγορία και τους αντιπάλους ή κάτι άλλο συμβαίνει. Η ομάδα αντιμετώπισε δύο πολύ αδύνατους αντιπάλους που κέρδισε και μάλιστα στο γήπεδο της και όμως δεν έδειξε κάτι ξεχωριστό, κάτι που να προβληματίσει τους ανταγωνιστές της. Εκτός αν υπάρχει κάποια τακτική από την τεχνική ηγεσία… Όμως πρέπει να ξέρουν οτι το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρής διάρκειας και κάθε απώλεια θα πληρώνεται ακριβά και δεν υπάρχουν περιθώρια να διορθωθεί.

Στον αγώνα με την Καλαμαριά είχε και πάλι μία άκαρπη υπεροχή, παίζοντας φουλ επιθετικά με φορ με εξτρέμ, και πλήρης στα χάφ. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα με το ρόστερ που διαθέτει να …ταλαιπωρείται από ομάδες όπως η Κοζάνη και η Καλαμαριά.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι τώρα που είναι νωρίς οτι η άνοδος για την Βέροια είναι μονόδρομος για αυτό έγιναν τόσες πολλές και καλές μεταγραφές. Οι φίλαθλοι της ομάδας αρκετά πικρά ποτήρια ήπιαν τα τελευταία χρόνια.

Αυτό δεν σημαίνει οτι ήρθε η καταστροφή…προς θεού αλλά πρέπει να υπάρχει βελτιώσει και σύντομα η ομάδα να κάνει την διαφορά και θα την κάνει….

Θεωρούμε και πιστεύουμε αυτό που δήλωσε ο κ. Δερμιτζάκης οτι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη. αρκεί μέχρι να φθάσει στην κορύφωση μην κάνει κάποια γκέλα… Όμως πρέπει να σταθούμε στα πολλά και αδικαιολόγητα λάθη που κάνουν βασικοί παίκτες και χαλάει πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας.

Από την αρχή του αγώνα η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε την εστία της Καλαμαριάς ώστε να ανοίξει γρήγορα το γκολ που θα αλλάξει την ψυχολογία. Τελικά στο 27′ λεπτό ο δραστήριος και ταχύτατος Πόζογλου κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ζήση και ο σπεσιαλίστας Γιάννης Πασάς έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 17’ ο Παπαχρήστος έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 60’ Πόζογλου έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και κεφαλιά του Λουκίνα στο 70’.

Δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία η Βέροια αλλά και δεν πιέστηκε και από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάλεψαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό…ελπίζοντας να πάρουν κάτι από την Βέροια …

Διαιτητής: Δραγούσης (Φαλτάκας, Κορώνας).

Βέροια ΝΠΣ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (84’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62’ Βεργώνης), Λουκίνας, Πασάς (84’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (75’ Καραγιάννης), Σιμόνι (62’ Μούργος).

Απόλλων Πόντου Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77’ Φράγκος) , Δεινόπαπας, Τουρσίδης (45’ Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (91’ Αντωνιάδης).

Πηγή: Λαός News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This