Επιλογή Σελίδας

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου να μην κατάφερε πολλά πράγματα απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο με έναν εξαιρετικό Παπαδημητρίου, που πέτυχε δύο τέρματα, και έναν ισάξιο Βουκελάτο που άλλαξε τον ρου της αναμέτρησης όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε τη νίκη με σκορ 1-3!

Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έξι βαθμούς, και προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια για την 3η αγωνιστική της Football League. Από την άλλη, η ΑΕΠ Κοζάνης έδειξε ένα φιλότιμο πρόσωπο, αλλά δικαίως ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Πολύ καλός και ο Τσαγκαλίδης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα και ευκαιρία να σκοράρει.

Το φιλμ του αγώνα:

19’: Σέντρα από αριστερά από Μπουτζίκο, γύρισε ο Γραικός και τελευταία στιγμή ο Ταΐρης θα κόψει την πορεία της προς την εστία ακριβώς πάνω στη γραμμή, με τον Ψαρρά στη συνέχεια να μπλοκάρει.

23’: Για τους γηπεδούχους ο Πάλλας σούταρε έξω από την περιοχή του Ξενοδόχοφ, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

28’: Ο Κυριαλάνης με σέντρα προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Ξενοδόχοφ, που αναγκάστηκε να παρέμβει για να τη στείλει σε κόρνερ.

30’: Ο Τσαγκαλίδης πέρασε τον Τρουμπούκη και έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Παπαδημητρίου αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να γίνει κάτοχος της μπάλας, που κατέληξε σε κόρνερ.

39’: Ο Φιλίποβιτς έκοψε την προσπάθεια που έκανε ο Βοριαρζίδης, η οποία μπορούσε να γίνει επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

40’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Τσαγκαλίδης έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ψαρρά.

45’ Ο Πάλλας θα γυρίσει, αλλά και πάλι ο Ξενοδόχοφ θα δηλώσει «παρών».

47’: Ο Πάλλας σούταρε εντός περιοχής και μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.

48’ : Ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ με τον Παπακώστα να παρεμβαίνει και να πλασάρει, με τον Ψαρρά να αποκρούει και τη φάση να ολοκληρώνεται με φάουλ του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

50’: Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Βουκελάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, με τον Παπαδημητρίου να παίρνει έτοιμο τέρμα και να πλασάρει για να κάνει το 0-1! Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά η διαιτητής Τσιοφλίκη έδειξε τη σέντρα.

61’: Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Βουκελάτος με ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε με το δεξί για το 0-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων»!

65’: Γκολ για την ΑΕΠ Κοζάνης, με τον Τρομπούκη να κάνει ένα ωραίο σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ με έμφαση.

74’: Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου για το 1-3, με τον Παπαδημητρίου να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα, με σουτ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά και σφραγίζει ουσιαστικά το 2/2 για τον Ολυμπιακό Βόλου!

90’: Ο Τσαγκαλίδης απείλησε την ΑΕΠ Κοζάνης, αλλά τελευταία στιγμή ο Καραγιαννίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Κίτρινες: 86’ Κυριαλάνης/41’ Κόλα

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ταΐρης, Σαν Τζιν (80’ Τσελεπής), Παπαδόπουλος (80’ Τσιάρας), Καρακατσάνης (46’ Τσικόπουλος), Πάλλας, Βοριαζίδης (69’ Ντούκα).

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (89’ Τσαγκαλίδης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίπποβιτς, Αγρόδημος (46’ Παπακώστας), Κόλα, Σκοπελίτης (77’ Πατρώνης), Βασιλούδης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου (84’ Τζούριτς).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This