Επιλογή Σελίδας

Δεχόμενος δύο γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα, ένα στην εκπνοή του α’ μέρους και ένα στις αρχές του β’ μέρους, ο Πιερικός γνώρισε την ήττα με 2-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό και δεν κατόρθωσε να δώσει συνέχεια στο “τρίποντο” της πρεμιέρας.

Οι Κατερινιώτες είχαν την υπεροχή στο α’ μέρος, ειδικά στο πρώτο μισό, αλλά ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τα “λιοντάρια” στο 45′, “γράφοντας” το τελικό 2-0 στο 47′.

Την εξέλιξη του αγώνα είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το LIVE του katerinisport.gr.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά αν ο Ιντζόγλου στο 8′ ή ο Γκατσολάρι στο 18′ κατόρθωναν να ανοίξουν το σκορ. Στην πρώτη περίπτωση ο Κουτσίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή ενώ στη δεύτερη, το πλασέ του Αλβανού πέρασει δίπλα από το δοκάρι χωρίς να μπορέσει ο επερχόμενος Δεμηρτζόγλου να βρει τη μπάλα.

Οι Σερραίοι, από την πλευρά τους, είχαν απειλήσει στο 9′ αλλά ο Αποστολόπουλος έδιωξε σε κόρνερ ενώ το σουτ του Γκούρτσα στο 25′ έφυγε άουτ.

Μετά το 25′ ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Οι Σερραίοι όμως ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45′ όταν μετά από γέμισμα του Μέσσι, ο Γκούρτσας στόπαρε όμορφα και “έβγαλε” τον Γεωργιάδη στην πλάτη των αμυντικών και απέναντι από τον Καραγκιολίδη, με τον παίκτη του Πανσερραϊκού να “εκτελεί” τον πορτιέρε του Πιερικού και να κάνει το 1-0.

Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το α’ μέρος και ο Γεωργιάδης, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μέσσι διαμόρφωσε το 2-0 στο 47′.

Η αντίδραση του Πιερικού δεν ήλθε ποτέ, με τους παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας να δείχνουν “σοκαρισμένοι” στον αγωνιστικό χώρο από τα δυο γκολ που δέχθηκαν σε κομβικές στιγμές του αγώνα και χωρίς να είναι χειρότεροι. Ο Σάκης Παπαβασιλείου προσπάθησε να βρει λύσεις “ανακατεύοντας” την “τράπουλα” με αλλαγές προσώπων στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη αξιόλοη επιθετική ενέργεια από πλευράς Πιερικού ήλθε στο 87′ με εν κινήσει σουτ του Μακρή που έδιωξε σε κόρνερ ο Καβουσάκης. Οι Σερραίοι, από την πλευρά τους, διαχειρίστηκαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων, χωρίς να ρισκάρουν και έφτασαν στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης (Ξάνθης) με βοηθούς τους Κηλικιώτη (Ξάνθης) και Κουκούμη (Καβάλας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσιμίκας, Ζέρης και Καβουσάκης του Πανσερραϊκού και ο Ιντζόγλου του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης (46′ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Πίντο, Τσιμίκας (60′ Κρητικός), Μαρκιόνι, Γεωργιάδης (77′ Πέτρου), Λουφάκης (78′ Ψάλτης), Μέσι (54′ Κόντσι), Γκούρτσας
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (78′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι (68′ Μπενίσκος), Κυβελίδης (78′ Ντόσης), Δεμηρτζόγλου (68′ Μηλιώτης), Παπαδόπουλος (59′ Μπουολί).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This