Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες, με την ομάδα της Κατερίνης να επικρατεί με 2-0 εντός έδρας επί του Αλμωπού Αριδαίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έφτασε στο “τρίποντο” με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, από τον Χαρτσιά στο 4′ και τον Κυβελίδη στο 64′.

Οι δύο ομάδες έδειξαν σαφώς επηρεασμένες από την… ετήσια και πλέον αποχή από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι βέβαιο πως μέσα από τα παιχνίδια θα βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό που απαιτείται, σε ένα πρωτάθλημα της… μίας ανάσας.

Το katerinisport.gr σας μετέδωσε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα. Θυμηθείτει το LIVE, εδώ.

Ο Πιερικός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα, με εύστοχο πέναλτι του Χαρτσιά στο 4′ (υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γκατσολάρι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) και από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε το προβάδισμα έχοντας “σύμμαχο” και την τύχη καθώς στο 45′ ο Χαντζάρας σούταρε αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Εκτός από το πέναλτι – γκολ του Πιερικού και το δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο α’ μέρος υπήρξαν μόλις δύο τελικές, και οι δυο από πλευράς Αλμωπού με τους Μανιό (1′) και Έππα (21′).

Στο β’ μέρος, ο Αλμωπός είχε άλλες δύο τελικές με την κεφαλιά του Ρογγότη στο 57′ να μην προβληματίζει τον Καραγκιολίδη και το διαγώνιο σουτ του Γκέσιου να περνάει άουτ, για να έλθει το 63′ όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 και πάλι από τη λευκή βούλα. Ο Βενέτης έσπρωξε τον Δεμηρτζόγλου με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να υποδεικνύει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κυβελίδης.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά η κεφαλιά του Μανιού στο 76′ έφυγε πάνω από την εστία του Καραγκιολίδη.

Στο 87′ ο Τοπαλίδης εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Μπαλιάκα (Κοζάνης) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γκατσολάρι και Ιντζόγλου του Πιερικού και οι Γκέσιος και Βενέτης του Αλμωπού Αριδαίας ενώ παρατηρήθηκαν με κίτρινες κάρτες και οι δύο προπονητές, Σάκης Παπαβασιλείου και Γιώργος Τυριακίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δεμηρτζόγλου – 90’+6′ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Ρογγότης, Βενέτης, Μεντής, Κουρούπης (81′ Τούφας), Έππας (88′ Προκοπίου), Ασλαμπάλογλου (81′ Μιγκέλ), Χαντζάρας (74′ Κολτσίδας), Πέττας, Μανιός, Γκέσιος (74′ Αμαραντίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This