Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Sassuolo – Napoli
Mapei Stadium
Τόσο η Sassuolo όσο και η Napoli είναι από τις ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και μάλιστα η Sassuolo έχει σκοράρει στα 10 τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα και επίσης και στα 10 έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα. Από την πλευρά της και η Napoli σκοράρει αρκετά τακτικά και μάλιστα έχει σκοράρει σε 6 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,64.

Milan – Udinese
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan μετά την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη εναντίον της Roma, υποδέχεται την Udinese, μία πιο βατή αντίπαλο που απέχει αρκετά από άποψη δυναμικότητας. Επιπλέον, η Milan επικράτησε στον πρώτο γύρο με 1 – 2 στην έδρα της Udinese. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,90.

Atalanta – Crotone
Stadio Atleti Azzurri d’Italia – Gewiss Stadium
H Atalanta είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Crotone βρίσκεται στον αντίποδα και είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και ακόμη, στις τελευταίες αγωνιστικές σκοράρει πολύ σπάνια. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,85.

Benevento – Hellas Verona
Stadio Ciro Vigorito
Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά ασταθείς ως προς το σκοράρισμα. Η Benevento μάλιστα έχει σημειώσει μόλις 2 τέρματα στα τελευταία 5 ματς. Από την άλλη πλευρά ούτε η Verona είναι ιδιαίτερα σταθερή καθώς σε κάθε ματς παρουσιάζει διαφορετική εικόνα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,94.

Cagliari – Bologna
Sardegna Arena
Η Cagliari έχει βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας και της αφλογιστίας της στην επίθεση ωστόσο με την αλλαγή προπονητή επέστρεψε στα γκολ. Από την άλλη πλευρά η Bologna ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έχει σκοράρει και στα 5 πιο τελευταία της παιχνίδια. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,71.

Fiorentina – Roma
Stadio Artemio Franchi
Η Roma βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μετά την ήττα από τη Milan φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Fiorentina η οποία έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 6 ματς της. Ακόμη, η Roma έχει επικρατήσει στις 3 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Νίκη της Roma σε απόδοση 2,10.

Genoa – Sampdoria
Stadio Luigi Ferraris
Στο derby della lanterna αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποσπάσουν ό,τι περισσότερο μπορούν απ’ την αντίπαλό τους, με τις δυο τους να σκοράρουν αρκετά τακτικά και ιδιαίτερα στα μεταξύ τους ματς. Σε 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,90.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A(25a giornata)
19:30 Sassuolo – Napoli Goal/Goal (1,64) 3-3 FT
21:45 Milan – Udinese 1 (1,90) 1-1 FT
21:45 Atalanta – Crotone No Goal (1,85) 5-1 FT
21:45 Benevento – Hellas Verona Under 2,5 Goals (1,94) 0-3 FT
21:45 Cagliari – Bologna Goal/Goal (1,71) 1-0 FT
21:45 Fiorentina – Roma 2 (2,10) 1-2 FT
21:45 Genoa – Sampdoria Goal/Goal (1,90) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This