Επιλογή Σελίδας


Ένα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Mayar Sherif με 6-0, 6-3, σε 61 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχει ήδη 7 νίκες σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν (7-3), δεν υποτίμησε καθόλου τη Sherif, που προσφάτως έγινε η πρώτη παίκτρια από την Αίγυπτο που κέρδισε αγώνα σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Τουναντίον, μπήκε προσηλωμένη στον στόχο της από το πρώτο λεπτό και δεν χαλάρωσε καθόλου στο 1ο σετ, το οποίο κατέκτησε με το εμφατικό 6-0 μέσα σε 23 μόλις λεπτά, αφού κέρδισε και τα 6 games του. Μόνο ένα game μάλιστα οδηγήθηκε στο 40-40, αφού σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχασε περισσότερους από 2 πόντους από την 24χρονη Αιγύπτια.

Με love service game η Σάκκαρη έφτασε τα 7 κερδισμένα games στη σειρά και προηγήθηκε με 1-0 στο 2ο σετ, όμως η Sherif κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της game στο παιχνίδι για το 1-1 και λίγο μετά έκανε και ένα break, για να προηγηθεί με 2-1 στο 2ο σετ.

Ήταν το μόνο σημείο που η Σάκκαρη αισθάνθηκε πίεση και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά καλά, κερδίζοντας τα 4 επόμενα games για να βρεθεί μπροστά με 5-2 και να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο και σε αυτό το σετ. Η Sherif κέρδισε ακόμα ένα game για το 5-3 και η Ελληνίδα σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη στο 9ο game, μόλις ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet