Επιλογή Σελίδας
Με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου στον πάγκο θα πορευτεί στη συνέχεια της φετινής σεζόν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Η διοίκηση της ομάδας της Πιερίας βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Μπίλη.
Η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός επιλέχθηκε μετά από στοχευμένες και συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης.
Κάποια από τα κριτήρια τα οποία έπαιξαν τον σπουδαιότερο ρόλο στην πρόσληψη του, ήταν η εντοπιότητα μιας και γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας μας, η μεγάλη του εμπειρία με το πλούσιο βιογραφικό στην κατηγορία και ο άριστος χαρακτήρας του.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!
Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Κούρτογλου στο γραφείο τύπου του συλλόγου μας μετά την οριστικοποίηση της πρόσληψής του:
“Θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και να πάνε όλα καλά τώρα που φαίνεται πως επανερχόμαστε στα γήπεδα μετά πολύ μεγάλο για μας χρονικό διάστημα. Δόθηκε κι ακόμα δίνεται μεγάλος αγώνας γι’ αυτήν την επανεκκίνηση. Δέχθηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.
Είναι μια από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που λειτουργεί αμιγώς σε επαγγελματικά πρότυπα.
Είναι μια ομάδα χτισμένη από τον προκάτοχο μου Λεωνίδα Μπίλη. Καλοδουλεμένη με ομοιογένεια και πολύ καλό ράστερ.
Θα προσθέσουμε κάποια στοιχεία χωρίς να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ήρθα στον Εθνικό Κεραμιδίου για να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε σ΄ αυτή την ιδιαίτερη γενικά χρόνια ότι μας αξίζει.
Θέλω να φτιάξω αν μη τι άλλο μια ομάδα η οποία θα είναι έτοιμη και ακόμα πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.
Ευχαριστώ την διοίκηση του Εθνικού Κεραμιδίου. Είναι τιμή μου η συνεργασία μαζί της.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet