Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Σε μια κίνηση, την οποία ουδείς περίμενε, προχώρησε η Williams Racing, καθώς υπέγραψε πολυετή συμφωνία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2009 που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου.

Η Williams τάραξε τα νερά της Formula 1! Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς συμφωνίας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2009, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο Senior Advisor.

Ο Button θα συνεχίσει να εργάζεται ως σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση, όμως θα ακολουθεί όλους τους αγώνες της Formula 1, συμμετέχοντας παράλληλα σε μια σειρά εκδηλώσεων για λογαριασμό της Williams.

Ο Button επιστρέφει στην Williams δύο δεκαετίες έπειτα από το πρώτο πέρασμά του από την ομάδα, καθώς ήταν πιλότος της την πρώτη χρονιά της εμπλοκής το9υ στη Formula 1, το 2000, κατακτώντας 12 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Η τελευταία εμφάνισή του στη Formula 1 ήταν το 2017 στο γκραν πρι του Μονακό, όπου είχε αντικαταστήσει τον Fernando Alonso στη McLaren, καθώς ο Ισπανός το ίδιο τριήμερο συμμετείχε στο Indy 500.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά μπορώ να πω ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Williams. Όταν ήμουν 19 ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή μου και, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια, νιώθω ήδη ότι δεν έφυγα ποτέ. Ο Sir Frank Williams έδειξε πίστη σε μένα, κάτι για το οποίο θα είμαι αιώνια ευγνώμων και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πρέπει να γίνει πολλή σκληρή δουλειά, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το μέλλον είναι απίστευτα λαμπρό για αυτήν την φανταστική ομάδα και ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά» τόνισε ο Button.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This