Επιλογή Σελίδας


Εντατικές ήταν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ-Νόριτς-Γιαννούλη για την μεταγραφή του 25χρονου διεθνή μπακ στην αγγλική ομάδα. Οι τρεις πλευρές έχουν καταλήξει στην συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί επισήμως και σε κάθε λεπτομέρειά της σήμερα και θα φέρει, πιθανόν μετά το ματς με τον ΟΦΗ (κι αυτό θα αποφασιστεί οριστικά αύριο), τον Γιαννούλη στα «καναρίνια».

Όπως έχει γράψει από νωρίς το metrosport.gr, η μετάβαση του Κατερινιώτη μπακ από τον ΠΑΟΚ στην Νόριτς θα γίνει με την φόρμουλα του εξάμηνου δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ειδικότερα, ΠΑΟΚ και Νόριτς έχουν συμφωνήσει να δοθεί:

-1 εκατομμύριο ευρώ άμεσα για τον εξάμηνο δανεισμό.

-7,5 εκατομμύρια ευρώ με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι εφόσον η Νόριτς ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ για την οποία είναι φαβορί.

-20% ποσοστοό σε πιθανή μεταπώληση.

Απ’ ότι φαίνεται, μάλιστα, αποφεύγεται ο όρος του μίνιμουμ αριθμού συμμετοχών που θα έπρεπε να κάνει ο Γιαννούλης μέσα στο εξάμηνο για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα.

Σε ό,τι αφορά στην συμφωνία μεταξύ Γιαννούλη και Νόριτς, το πιθανότερο είναι ότι ο 25χρονος άσος θα υπογράψει από τώρα νέο συμβόλαιο 4,5 ετών (με διάρκεια δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2024) και αυξημένες κατά πολύ ετήσιες απολαβές από τις 300.000 ευρώ που λαμβάνει με το εν ισχύ συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, αν δεν προβιβαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς και δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε ακυρώνεται αυτόματα και η συμφωνία του Γιαννούλη με την αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, για την συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Νόριτς, έκανε αναφορά σε σχόλιο του-απάντηση σε σχόλιο φίλου του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης.

139383834-709035266467945-1230461499382126733-n.jpg

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This