Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti e buon anno!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 10 σημερινές αναμετρήσεις για τη 15η αγωνιστική της Serie A:

Inter – Crotone
Stadio Giuseppe Meazza
Η Inter είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. H Crotone από την άλλη πλευρά δεν είναι τόσο δυνατή στην επίθεση, αλλά στα τελευταία ματς πριν τη διακοπή είχε ένα καλό σερί και δείχνει να προσπαθεί και με το παραπάνω να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,08.

Roma – Sampdoria
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma βαθμολογικά και αγωνιστικά βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με τη Sampdoria  η οποία έχει αρκετά καλή απόδοση γενικότερα στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι τόσο σταθερή στο να παίρνει αποτελέσματα όσο η Roma. Συγκεκριμένα η Roma έχει 8 νίκες σε 14 ματς ενώ αντίστοιχα η Sampdoria 6. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,58.

Atalanta – Sassuolo
Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Τόσο η Atalanta όσο και η Sassuolo είναι από τις πιο δυνατές επιθετικά ομάδες και σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, ωστόσο είναι εξίσου συνεπείς όταν δέχονται γκολ. Σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους προϊστορία, σε 10 από τα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,57.

Cagliari – Napoli
Sardegna Arena
Παρόλο που η Caliari  ξεκίνησε αρκετά καλά την πορεία της στο πρωτάθλημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η τελευταία νίκη της ήταν πριν από περίπου 2 μήνες. Από την άλλη πλευρά η Napoli ξέρει να παίρνει τα ματς ιδιαίτερα απέναντι σε αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας. Σε 8 από τις 9 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει επικρατήσει η Napoli. Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,50.

Fiorentina – Bologna
Stadio Artemio Franchi
Αν εξαιρέσουμε την έκπληξη στο ματς με τη Juventus η Fiorentina δεν έχει δείξει μεγάλη ευχέρεια στο να σκοράρει μέχρι στιγμής αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Bologna που σκοράρει με συνέπεια αλλά συνήθως δε σημειώνει πολλά τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,21

Genoa – Lazio
Stadio Luigi Ferraris
Η Genoa είναι από τις ομάδες με τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στη ζώνη υποβιβασμού. Η Lazio  από την άλλη πλευρά είναι σε καλύτερη κατάσταση και παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή απέναντι στη Genoa μπορεί να πάρει τη νίκη. Σε ότι αφορά την προϊστορία μεταξύ τους η Lazio έχει επικρατήσει σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Νίκη της Lazio σε απόδοση 1,73.

Parma – Torino
Stadio Ennio Tardini
Η Torino παρόλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας επιδεικνύει πολύ μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα. Από την άλλη πλευρά δέχεται γκολ επίσης με μεγάλη συνέπεια. Η Parma από την πλευρά της δεν είναι τόσο σταθερή στο να σκοράρει όσο στο να δέχεται γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,68.

Spezia – Hellas Verona
Stadio Dino Manuzzi
Παρόλο που και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά τακτικά, συχνά δεν ξεπερνούν το ένα γκολ ανά ματς. Επιπλέον, η Verona είναι από τις ομάδες που έχουν δεχτεί τα λιγότερα τέρματα  στο φετινό πρωτάθλημα, μόλις 14 σε ισάριθμα παιχνίδια. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,91.

Benevento – Milan
Stadio Ciro Vigorito
Παρά την εξαιρετική επίδοση της Benevento στο φετινό πρωτάθλημα, η Milan είναι η μόνη αήττητη ομάδα και με τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και διανύει μία παρατεταμένη περίοδο καλής φόρμας, επομένως δύσκολα η αντίσταση της Benevento θα σταθεί εμπόδιο. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,69.

Juventus – Udinese
Allianz Stadium
Η Juventus στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0 – 3 από τη Fiorentina και της αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από το ματς με τη Napoli το οποίο τελικά θα διεξαχθεί κανονικά. Έτσι, είναι …με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Udinese και προϊστορία είναι υπέρ της, αφού έχει επικρατήσει σε 6 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Νίκη της Juventus σε απόδοση 1,50.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (15a giornata)
13:30 Inter – Crotone Goal/Goal (2,08) 6-2 FT
16:00 Roma – Sampdoria 1 (1,58) 1-0 FT
16:00 Atalanta – Sassuolo Goal/Goal (1,57) 5-1 FT
16:00 Cagliari – Napoli 2 (1,50) 1-4 FT
16:00 Fiorentina – Bologna Under 2,5 Goals (2,21) 0-0 FT
16:00 Genoa – Lazio 2 (1,73) 1-1 FT
16:00 Parma – Torino Goal/Goal (1,68) 0-3 FT
16:00 Spezia – Hellas Verona Under 2,5 Goals (1,91) 0-1 FT
19:00 Benevento – Milan 2 (1,69) 0-2 FT
21:45 Juventus – Udinese 1 (1,50) 4-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και καλή χρονιά!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This