Επιλογή Σελίδας

Τα δοκάρια του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα υπερασπιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Γιώργος Χριστοδουλής καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Πιερικό στον κεραμιδιώτικο σύλλογο. Ο Χριστοδουλής αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τον Πιερικό όμως τελικά δε θα φορέσει τα…γάντια του Πιερικού αλλά θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Πιερικός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χριστοδουλή Γεωργίου με την μορφή δανεισμού στον σύλλογο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εώς το τέλος την σεζόν. Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου φέτος θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος Χριστοδουλής είναι γηγενής ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 4/1/2001 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Βατανιακό και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε ΑΕΠ Ηρακλή, Κ17 Παναθηναϊκού,την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης Κ19 και φέτος ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου μας.

Ο Πιερικός του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον νέο του σύλλογο.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet