Επιλογή Σελίδας



Στη διάρκεια της καραντίνας έχουμε δει γυμναστική κάθε είδους και έμπνευσης. Από το bulldog training του Αλεκσάντρ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι, που απαιτεί να είσαι φιλόζωος, ως τις πατρικές ασκήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου και χρόνο με τα παιδιά του να περνάει, χωρίς να τ’ αμελεί την ώρα που θέλουν παιχνίδι, και να μην διολισθαίνει από το καθημερινό πρόγραμμά του.

Έως σήμερα ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είχε μεταφέρει εικόνες. Περισσότερο έβγαζε προς τα έξω ότι διασκέδαζε όλο αυτό το διάστημα. Είτε επιδεικνύοντας τις χορευτικές ικανότητές του, ακολουθώντας τις προσταγές της λατρεμένης κόρης του Ζούρι, είτε συμμετέχοντας σε ομαδικές συνομιλίες, εν είδη ‘group therapy’, με φίλους που έχει καιρό να δει από κοντά, είτε βλέποντας παλιότερους αγώνες (μια συνήθεια που φοριέται πολύ).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Can’t let this one slide! ??‍♂️?. #JamesGang? #Toosieslide @champagnepapi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Μην φανταστείς βέβαια πως δεν δούλευε ταυτόχρονα. Θα ήταν άστοχο να πιστεύεις ότι αφέθηκε τις 40 αυτές ημέρες που το ΝΒΑ βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής. Προτιμούσε απλώς να προβάλλει την πλευρά του σπιτόγατου και του οικογενειάρχη. Ώσπου να ξαναβγεί στην επιφάνεια αυτή του επαγγελματία αθλητή δεν την έχει προδώσει ποτέ από το 2003. Με αποτέλεσμα αυτό που είναι σήμερα: ο πληρέστερος σε κορμί, αντοχές, ενέργεια και αριθμούς παίκτης του πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα videos και η μία φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram ο Λεμπρόν είχαν πολλά κιλά ιδρώτα. Το ασκησιολόγιο του είχε κατά βάση διάφορα σετ με λάστιχα, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα μυϊκές ομάδες του κορμού, των χεριών και των ποδιών. Όλο αυτό πρέπει να συμβαίνει συντονισμένα και με ρυθμό, διότι αλλιώς τ’ αποτελέσματα δεν θα είναι τα προσδοκώμενα.

Πάντως η άσκηση (στο τέταρτο στιγμιότυπο) που απαιτούσε τη μεγαλύτερη ακρίβεια κίνησης ήταν αυτή για τους κοιλιακούς του. Μ’ έναν αλτήρα των 10 κιλών στο αριστερό χέρι, λυγισμένο προς τα μέσα το αντίστοιχο πόδι και τεντωμένο το δεξί χέρι ο ‘Βασιλιάς’ σήκωνε απότομα το σώμα του, άπλωνε το βαράκι προς τα πάνω και επέστρεφε αργά σε παράλληλη με το πάτωμα θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

All band and core work! Let’s work folks! Who with me??? #StriveforGreatness?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Φαίνεται ότι κάνει 4 επαναλήψεις και σταματά. Έχουν προηγηθεί περισσότερες. Αρκούν για πρωτάρηδες. Όπως κι ένας ελαφρύτερος αλτήρας. Μην αμελείς επίσης το αναγκαίο διάλειμμα των 30-45 δευτερολέπτων μεταξύ των σετ.

Είσαι έτοιμος για την πρόκληση; Είσαι έτοιμος να ‘strive for greatness’; Ο σταρ των Λέικερς, ομολογουμένως, ναι.

Πηγή: Contra

Pin It on Pinterest

Shares
Share This