Επιλογή Σελίδας

Χωρίς να φορτσάρει, ο πρωτοπόρος Πιερικός επικράτησε με 5-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης, μπροστά σε περίπου 300 θεατές στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και σε συνδυασμό με την ήττα του Θησέα Αγριάς, διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, με την απόσταση από τους Βολιώτες να είναι πλέον στους 12 βαθμούς. Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού άνοιξε το σκορ στο 4′ με τον Περογαμβράκη, έφτασε στο 2-0 με τον Τοπαλίδη στο 14′. Το 3-0 έγινε στο 62′ με τον Δεμηρτζόγλου ενώ ο Σαχινίδης με δυο γκολ στο 88′ και στο 90’+1′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Για τον Πιερικό είχε δοκάρι ο Κριεμάντι στο 57′ ενώ η ομάδα έχασε κι άλλες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο τέταρτο και στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, θα μπορούσαν να σκοράρουν στο 41′ αλλά το σουτ του Μπάμη χτύπησε στο δοκάρι.

Πλέον, απομένει να κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να γίνει με μία νίκη στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, με τον Πιερικό να σκέφτεται ήδη τη διαδικασία των πλέι οφ, όπου, σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων στο κατερινιώτικο “στρατόπεδο”, η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για την κατάκτηση της ανόδου.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Πιερικός υποδέχεται τα Μετέωρα και έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την πρωτιά.

Το “φιλμ” του αγώνα:
1′ Μετά από σέντρα του Χαρτσιά από δεξιά, ο Μπενίσκος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Οικονόμου.
4′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Κριεμάντι από δεξιά, ο Περογαμβράκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
4′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
10′ Μετά από σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, ο Μπενίσκος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
14′ ΓΚΟΛ! 2-0: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τοπαλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμπανλάρι, κάνοντας το 2-0 για τον Πιερικό.
21′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, ο Κοντοθανάσης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
41′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Μπάμη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη.
44′ Μετά από σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, ο Περογαμβράκης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Παπαδόπουλο που από κοντά αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.
49′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για τον Οικονόμο, ο Γαλάνης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
57′ Συρτό σουτ του Κριεμάντι από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού του Σαμπανλάρι.
58′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από δεξιά, ο Μακρής κινήθηκε για να πιάσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά δε μπόρεσε βρει τη μπάλα.
60′ Ο Τοπαλίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπενίσκος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σαμπανλάρι απέκρουσε.
62′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Δεμηρτζόγλου με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμπανλάρι, κάνοντας το 3-0 για τον Πιερικό.
68′ Δυνατό σουτ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την περιοχή, απομάκρυνε σωτήρια με το κεφάλι ο Γαλάνης.
88′ ΓΚΟΛ! 4-0: Μετά από σέντρα του Μηλιώτη από δεξιά, ο Σαχινίδης στην κίνηση βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Σαμπανλάρι, κάνοντας το 4-0.
90’+1′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Τοπαλίδης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Σαχινίδης έκανε το ανάποδο ψαλίδι, ο Σαμπανλάρι βρήκε τη μπάλα αλλά δε μπόρεσε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα και να διαμορφωθεί το τελικό 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Αρέστη και Σηπάκη (Πέλλας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Δραγατσίκης (34′) του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Μακρής, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος (63′ Ίτσιος), Παπαδόπουλος (79′ Σαχινίδης), Κριεμάντι (73′ Γ. Τουλίκας), Περογαμβράκης (85′ Μηλιώτης).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Σαμπανλάρι, Δραγατσίκης, Ντούφας (87′ Τσούντσουρας), Καρλάμπας, Μπάμης, Καραλούλης (82′ Καραλούλης), Μάρκο, Γκαμπέτας, Μπαλογιάννης, Κοντοθανάσης (75′ Δραχαλίβας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This